Samsun Canik Belediyesi Ticaret Alan İmarlı Arsayı İhaleyle Satışa Çıkardı!

Samsun Canik Belediyesi tarafından yayımlanan resmi ilana göre ilçede bulunan ticaret alanı imarlı bir adet arsa satışa çıkarıldı.
Samsun Canik Belediyesi Ticaret Alan İmarlı Arsayı İhaleyle Satışa Çıkardı!

Samsun Canik Belediyesi tarafından yayımlanan resmi ilana göre ilçede bulunan ticaret alanı imarlı bir adet arsa satışa çıkarıldı. İhale ile gerçekleştirilecek olan satış işlemi için 25 Eylül 2020 tarihinde kapalı teklif usulü ile ihale gerçekleştirilecek.

Türkiye'de belediyelerin mülkiyetlerinde bulunan taşınmazların satışına yönelik resmi ilanlar yayımlanmaya devam ediyor. Son yayımlanan ilana göre Samsun Canik Belediyesi tarafından ticaret alanı imarlı bir adet arsa ihaleyle satışa çıkarıldı.



Canik Belediyesi tarafından yapılan bilgilendirmeye göre ilçede Yenimahalle'de bulunan 1.120 metrekarelik arsa ihaleyle satışa çıkarıldı. 25 Eylül 2020'de gerçekleştirilecek olan ihalede katılımcılar tekliflerini kapalı teklif usulü ile verecekler. İhalenin Samsun Canik Belediyesi encümen toplantı salonunda yapılacağı duyuruldu.



TİCARET ALANI İMARLI ARSANIN MUHAMMEN BEDELİ BELİRLENDİ!



İhaleyle satılacak olan arsanın ticaret alanı imarlı olduğu bildirilirken bu arsa için muhammen bedel de belirlendi. Buna göre arsa için 3.102.538 TL muhammen bedel açıklandı. Ayrıca ihaleye katılacak olan gerçek ve tüzel kişilerin ödemeleri gereken geçici teminat bedeli ise 93.076 TL olarak açıklandı.



İhale şartnamesini satın almak isteyenler mesai saatleri içerisinde Samsun Canik Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü'nden 2.000 TL karşılığında alabilecekler. İhaleye katılan gerçek veya tüzel kişilerin verecekleri teklifler arasında en yüksek teklifin sahibi arsayı satın almaya hak kazanacak.



Emlak365.com