Şanlıurfa'da Akrabalar Arasında Arazi Anlaşmazlığı Kavgasında Kan Aktı: Çok Sayıda Ölü ve Yaralı Var!

Ne yazık ki arazi anlaşmazlıkları nedeni ile yaşanan kavgalara bir yenisi daha eklendi. Yaşanan tartışma kısa sürede silahlı çatışmaya dönerken olay yerinde ilk belirlemelere göre 3 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda kişi yaralandı!Şanlıurfa'da akraba iki grup arasında yaşanan arazi anlaşmazlığı ne yazık ki kısa sürede silahlı çatışmaya döndü.
Şanlıurfa'da Akrabalar Arasında Arazi Anlaşmazlığı Kavgasında Kan Aktı: Çok Sayıda Ölü ve Yaralı Var!

Ne yazık ki arazi anlaşmazlıkları nedeni ile yaşanan kavgalara bir yenisi daha eklendi. Yaşanan tartışma kısa sürede silahlı çatışmaya dönerken olay yerinde ilk belirlemelere göre 3 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda kişi yaralandı!

Şanlıurfa'da akraba iki grup arasında yaşanan arazi anlaşmazlığı ne yazık ki kısa sürede silahlı çatışmaya döndü. Yaşanan çatışmada ne yazık ki akraba oldukları öğrenilen 3 kişi hayatını kaybetti.

AKRABALAR ARASINDA ARAZİ ANLAŞMAZLIĞI ÇATIŞMASINDA KAN AKTI!

Söz konusu olay Şanlıurfa'da yer alan kırsal Remzi Mahallesi'nde meydana geldi. Aralarında arazi anlaşmazlığı olan ve akraba oldukları öğrenilen iki grup arasında yine tartışma yaşandı. Yine arazi anlaşmazlığı üzerine başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. İki grup arasında yaşanan kavga daha da büyüdü ve silahlı çatışmaya döndü.

Akrabalar arasındaki kavga Şanlıurfa - Adıyaman karayolunda da sürdü. Silahların çekildiği kavgada ilk belirlemelere göre 3 kişi hayatını kaybetti. Kavga nedeni ile karayolu kısa süreliğine trafiğe kapatılırken olay yerinde kurşunların vücutlarının çeşitli yerlerine isabet eden çok sayıda yaralı da hastaneye kaldırıldı. Ambulanslar ile en yakın hastanelere kaldırılan yararılar arasında durumu ağır olan kişilerin olmadığı belirtilirken polisin olay hakkında geniş çaplı soruşturma başlattığı öğrenildi. Yaralıların sevk edildiği hastanelerde de tekrar çatışma yaşanmaması adına geniş güvenlik önlemleri alındı.