SGK Kendisine Ait 5657 Metrekare Tarlayı 60 Bin TL Muhammen Bedelle Satışa Çıkardı

SGK Kayseri İl Müdürlüğü tarafından yayımlanan bir duyuru ile kentte yer alan ve mülkiyeti SGK'ya ait olan bir tarla ihale ile satılacak.
SGK Kendisine Ait 5657 Metrekare Tarlayı 60 Bin TL Muhammen Bedelle Satışa Çıkardı

SGK Kayseri İl Müdürlüğü tarafından yayımlanan bir duyuru ile kentte yer alan ve mülkiyeti SGK'ya ait olan bir tarla ihale ile satılacak. Söz konusu tarla 5657 metrekare büyüklüğünde.

Sosyal Güvenlik Kurumu SGK kendisine ait bazı arsa ve arazilerin satışları için Aralık ayı başında ilanlar yayımlamıştı. Kurum tarafından yayımlanan bu ilanların bazıları için başvuru süreci sona ererken halen ihale tarihi beklenen duyurularda bulunuyor. Kurum tarafından yapılan gayrimenkul satışlarına bir yenisi daha eklendi.

SGK'DAN ARSA SATIŞ İLANI

SGK Kayseri İl Müdürlüğü tarafından yayımlanan duyuruda, tarla satışı yapılacağı duyuruldu. İmarsız arsa kapsamında yapılacak arsanın büyuklüğü 5657 metrekare olarak ilan edildi. Söz konusu gayrimenkul satışlarına dair bilgi veren SGK il Müdürlüğü satış duyurusunda, "Kayseri İli Kocasinan İlçesi Höbek Mahallesi 138 ada 37 parsel de kayıtlı 5657.20 m2 Yüzölçümlü tarla Ana taşınmaz nitelikli olup tam hisselidir.. Kocasinan Belediye Başkanlığı (İmar Servisi)’inde yapılan araştırmada taşınmazın; 1/25000 ölçekli imar planında tarım alanında olup; kadastro parseli olduğu bilgisi edinilmiştir." açıklamasında bulundu.

Muhammen Bedel 60 Bin TL

Kayseri Kocasinan Höbek Mahallesinde yer alan 5657 metrekare büyüklüğünde olan ve tarla statüsünde yer alan arazi çin kurum 60 bin TL muhammen bedel belirledi.

İHALE BAŞVURU İŞLEMLERİ

Kayseri'de yer alan arsa için ihale başvurusunda bulunmak isteyen vatandaşlar 28 Aralık tarihine kadar başvurularını yapacaklar. İhale başvurusunda yer alacak olan vatandaşlar için SGK satış şartnamesini de SGKB Kayseri Sosyal Güvenlik İl Melikgazi Sosyal Güvenlik Merkezi İcra Satış Servisinden elde edilebilecek. Başvurular satış şartnamesinde yer alan evraklar ve geçici teminat ücretinin ödenmesinin ardından aynı kurum birimine yapılacak.

Emlak365.com