SGK, Kızılay ve KGM'den Satılık Kiralık Gayrimenkul İhaleleri

Sosyal Güvenlik Kurumu, Türk Kızılayı ve Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yayımlan 3 farklı duyuru ile gayrimenkul satışı ve kiralaması yapılacağı duyuruldu.
SGK, Kızılay ve KGM'den Satılık Kiralık Gayrimenkul İhaleleri

Sosyal Güvenlik Kurumu, Türk Kızılayı ve Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yayımlan 3 farklı duyuru ile gayrimenkul satışı ve kiralaması yapılacağı duyuruldu. İlanlarda yer alan gayrimenkul türleri ve bu satışlarda sürecin nasıl işlerini, ihale katılım detaylarını adım adım haberimizde bulabilirsiniz.

Sosyal Güvenlik Kurumu, Türk Kızılayı ve Karayolları Genel Müdürlüğü kendilerine ait gayrimenkulleri ihale ile kiralayacak yada satacaklar. Kurumların ihale ilanlarında yer alan tüm detaylar, başvuru işlemleri ve ihale süreci detayları şu şekilde;



SGK 19 BİN 892 METREKARE ARSA SATIYOR



SGK tarfından yayımlanan gayrimenkul satış duyurusunda kuruma ait olan arsanın satışının yapılacağı duyuruldu.



Söz konusu satış işlemleri 5 Şubat tarihinde gerçekleştirilecek olan ihale kapsamında tamamlanacak. İhale tarihine kadar istekliler arsa için başvuruda bulunabilecekler. Arsa için belirlenen muhammen bedel ise 6 milyon 300 bin TL.



Satışa çıkarılan arsaya dair bilgi veren kurum Arsanın Sakarya ili Arifiye İlçesinde bulunduğunu duyurdu. Karaabdiler Mahallesi 592/2 ada parsel numaralı arsanın büyüklüğü 19 bin 869 metrekare.



TÜRK KIZILAYI DÜKKAN KİRALAYACAK



Kızılay tarafından yeni gün itibariyle yayımlanan ihale duyurusunda dükkan kirlanacağı duyuruldu.



Türk Kızılayı Bursa Şube Başkanlığı tarafından yayımlanan duyuruda satış işlemlerine dair şu açıklama yer aldı. "Mülkiyeti Derneğimize ait Odunluk Mah. Liman Cad. Kızılay Plaza No:17C (B.B.No:14) Nilüfer/Bursa adresinde bulunan 578 m2 dükkan 08 Şubat 2021 saat 16:00 da Türk Kızılay Bursa Şubemizce (Odunluk mh. Liman cad. No:17 Kızılay Plaza, K.1, Ofis No:17 Nilüfer/Bursa ) kapalı zarf açık arttırma usulü ile kiraya verilecektir."



İhaleye dair tüm detaylar Türk Kızılay Bursa Şubesinden temin edilecek şartnamede yer alıyor.



KGM KUM OCAĞI SATIŞI YAPACAĞINI İLAN ETTİ



Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan ihale ilanında ise kum ocağı satışı olacağı bildirildi.



Karayolları 6. Bölge (KAYSERİ) Müdürlüğü tarafından gerçekleştrilecek satış işlemlerinde yer alan kum ocakları, Kırşehir Kamal Kurancılı 297/4 ve 297/3 ada parselde yer alıyor. Kum oacakları için yayımlanan tabldoda belirlenen muhammen bedeller 63 milyon 529 bin TL ile 47 milyon 104 bin TL olarak açıklandı.



İhale detayları kurumun Karayolları 6. Bölge (KAYSERİ) Müdürlüğü ihaleler Başmühendisliği biriminden alınacak şartnamede bildirildi.



Emlak365.com