SGK Satılık Gayrimenkul ve 2. El Araç İlanları! 35 Bin Liraya Konut, 20 Bin Liraya 2008 Model Araç

Sosyal Güvenlik Kurumu SGK Haziran ayı satış ilanları yayımlandı. Yayımlanan ilanlar ile SGK'dan satılık ikinci el araç ve gayrimenkuller için piyasa değerinin çok daha altında ucuz fiyatlarla satış yapılacağı ilan edildi. SGK satılık araçlar ve gayrimenkuller için verilen ilanlar ile ilgili detaylar haberimizde...
SGK Satılık Gayrimenkul ve 2. El Araç İlanları! 35 Bin Liraya Konut, 20 Bin Liraya 2008 Model Araç

Ne yazık ki ekonomide yaşanan dalgalanmalar nedeni ile icradan satılık konut, gayrimenkul ve araç ilanları patlama yaşadı. Bankalardan satılık konut ilanları yanı sıra kamu kurumları tarafından verilen ilanlarda da artış yaşandı. Bunlardan biri de SGK oldu. Sosyal Güvenlik Kurumu SGK tarafından yayımlanan Haziran ayı satılık gayrimenkul ilanları ile büyük fırsat sunuldu.

SGK SATILIK GAYRİMENKULLER: 35 BİN LİRAYA EV SAHİBİ OLMA FIRSATI!

Sosyal Güvenlik Kurumu SGK tarafından satışa sunulan icradan satılık konut ilanları Haziran ayına özel olarak yenilendi. Yayımlanan ilanlar kapsamında Mersin ilinde yer alan konut içi belirlenen 35 bin lira en düşük fiyatla satışa sunulan gayrimenkul ilanı oldu. Soz konusu taşınmazın satışı ihale yöntemi ile yapılacak.

SGK konut satışı ihale tarihi 1 Eylül 2021 olarak belirlenirken ihale başlangıç fiyatı 35 bin lira ve teminat bedeli ise 2 bin 625 lira olarak ilan edildi. Söz konusu ihale hakkında detaylar SGK internet sitesi üzerinden paylaşılacak.

SGK SATILIK ARAÇLAR! EN UCUZ 2. EL ARAÇ FİYATI 20 BİN LİRA OLDU

Sosyal Güvenlik Kurumu SGK üzerinden satışa sunulan ikinci el araç listesi de Haziran ayı için yenilendi. Yenilenen yeni listede en ucuz ikinci el araç fiyatı 20 bin lira olarak belirlendi. SGK tarafnıdan satışa sunulan ikinci el araçlar listesi içerisnide yer alan 2008 model Hyundai araç için belirlenen satış fiyatı 20 bin lira olarak ilan edilirken ihale tarihi ise 15 Haziran 2021 olarak ilan edildi.

SGK Satılık Gayrimenkul ve 2. El Araç İlanları! 35 Bin Liraya Konut, 20 Bin Liraya 2008 Model Araç

SGK İKİNCİ EL ARAÇ SATIŞ VE SATILIK GAYRİMENKULLER İÇİN BAŞVURU NEREDEN, NASIL YAPILIR?

Sosyal Güvenlik Kurumu SGK'ya olan borcunu ödemeyen kişilerin taşınmazlarına haciz konulmakta olup bu taşınmazlar kurumun resmi internet sitesi üzerinden ilan edilerek satışa sunulmaktadır.

Kurumun resmi sitesine ulaşmak için burayı TIKLAYINIZ...

Yukarıda yer alan linki tıkladığınız anda açılan sayfada ilanlar listelenecektir. Bu listede yer alan ilanların yanında yer alan mavi renkli dosya indir linkine tıklayarak verilen hen bir ilan için düzenlenecek olan ihalenin tarihi, yeri, saati ve şartları ile fiyatlarını öğrenebilirsiniz.

Söz konusu ihalede en yüksek teklifi veren teklif sahibi taşınmazı ya da aracı satın alma hakkı elde ederken istekli çıkmaması durumunda belirlenen ikinci ihale tarihinde tekra açık artırma ile satışa çıkılmaktadır.