Silivri Belediyesinden Taşınmaz Kiralama İlanı! Benzin İstasyonu, Dükkan, ATM Yeri, Tarla

Silivri Belediye Başkanlığı yayımladığı bir duyuru ile kendisine ait olan bazı taşınmazları kiraya vereceğini açıkladı.
Silivri Belediyesinden Taşınmaz Kiralama İlanı! Benzin İstasyonu, Dükkan, ATM Yeri, Tarla

Silivri Belediye Başkanlığı yayımladığı bir duyuru ile kendisine ait olan bazı taşınmazları kiraya vereceğini açıkladı. Belediye başkanlığı kiralama işlemlerinin yıllık olacağını bildirerek yıllık kira bedelleri için muhammen bedelleri yayımladı. Silivri Belediyesi bu taşınmazlar için başvuruların 9 Eylül tarihine kadar devam edeceğini duyurdu.

Belediye başkanlıkları da kendilerine ait olan gayrimenkuller için astış ve kiralama ilanlarını artırdılar.



Son dönemlerde artan bu ilanlara yenileri eklendi. Bu ilanların bazılarında sadece tarım arazilerinin kiraya verileceği duyurulurken bazı ilanlara konut satışları olacağı duyuruldu. Kiralama için ilan yayımlayan bu belediye başkanlıklarının arasında ise Silivri Belediye Başkanlığı yer aldı.



BELEDİYE TAŞINMAZLARI İÇİN KİRALAMA İLANI



Silivri Belediye Başkanlığı tarafından Resmi İlan Portalı üzerinden yayımlanan ilanda, mülkiyeti belediyeye ait olan 6 adet taşınmazın kiralanacağı duyuruldu.



Bu taşınmazların Alibey Mahallesi, Çanta (Sancaktepe) Mahallesinde, Fevzipaşa Mahallesinde, Ortaköy ve Selimpaşa Mahallesinde yer alıyor. Taşınmazlar muhammen bedel listesi yayımlayan Silivri Belediyesi kirlanacak olan gayrimenkullerin türlerini de açıkladı. İlana göre belediye başkanlığı 2 dükkan, 1 ATM yeri, 1 benzin ve 1 baz istasyonu ile 1 tarla kiralayacak.



Kiralama bedellerine ilişkin muhammen bedel tablosu.



Silivri Belediyesinden Taşınmaz Kiralama İlanı! Benzin İstasyonu, Dükkan, ATM Yeri, Tarla



Kiralama İşlemleri ve İhale tarihi



Silivri Belediye Başkanlığı kiralama işlemlerine dair yapmış olduğu açıklamasında, "Kiralama işi, 09.09.2020 Çarşamba Günü 14:30’ da başlayarak ve tabloda belirtilen saatlerdeki sırasıyla, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun, 45. maddesine göre Açık Teklif Usulü ile aylık/yıllık muhammen bedel üzerinden, Silivri Belediyesi Merkez Bina Meclis Toplantı Salonunda yapılacaktır" bilgisini verdi.



Emlak365.com