Sivas Şarkışla Belediyesi 8 Adet Arsayı 90.000 TL'den Başlayan Tahmini Satış Fiyatıyla Satışa Çıkardı!

Sivas Şarkışla Belediyesi tarafından yayımlanan resmi ilana göre belediye mülkiyetinde bulunan 8 adet arsa ihaleyle satışa çıkarıldı.
Sivas Şarkışla Belediyesi 8 Adet Arsayı 90.000 TL'den Başlayan Tahmini Satış Fiyatıyla Satışa Çıkardı!

Sivas Şarkışla Belediyesi tarafından yayımlanan resmi ilana göre belediye mülkiyetinde bulunan 8 adet arsa ihaleyle satışa çıkarıldı. Yeni sahiplerini bulacak olan arsaların satışı için 2 Eylül'de ihale gerçekleştirilecek ve bu işlemde açık teklif usulü uygulanacak.

Türkiye'de belediyelerin mülkiyetlerinde bulunan taşınmazların satışına devam ediliyor. Sivas Şarkışla Belediyesi tarafından yayımlanan resmi ilana göre ilçede bulunan ve belediye mülkiyetinde bulunan 8 adet arsa ihaleyle satışa çıkarıldı.



İHALE TARİHİ VE YERİ AÇIKLANDI!



Şarkışla Belediyesi tarafından verilen bilgilere göre 2 Eylül 2020'de saat 14:40'ta 8 adet arsanın satışının yapılacağı ihale gerçekleştirilecek. Şarkışla Belediyesi hizmet binasında yapılacak olan ihalede açık teklif usulü uygulanacak.



İHALE ŞARTNAMESİ 100 TL'YE ALINABİLECEK



İhaleye katılmak isteyen vatandaşlar ihale şartnamelerini Şarkışla Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü'nde ücretsiz olarak görebilecekler. Ayrıca bu şartname aynı yerden 100 TL karşılığında alınabilecek.



TAHMİNİ SATIŞ FİYATLARI BELLİ OLDU



Şarkışla Belediyesi satışa çıkardığı 8 adet arsa için tahmini satış fiyatı belirleme çalışmalarını nihayetlendirdi. Buna göre arsalar 90.000 TL ile 106.000 TL arasında değişen tahmini satış fiyatları ile satışa sunuldu. İhaleye katılmak isteyen gerçek veya tüzel kişiler bu tahmini satış fiyatlarının yüzde 6'sına denk gelen heçici teminat bedelini ihaleden önce Şarkışla Belediyesi'ne ödemeleri gerekiyor.



EN YÜKSEK TEKLİFİ VEREN İHALEYİ KAZANACAK!



İhaleye katılacak olan gerçek veya tüzel kişiler tekliflerini açık arttırma şeklinde sunacaklar. Bu fiyatlama sonunda tamhini satış bedellerinin üzerinde olmak şartıyla en yüksek teklifi veren kişiler arsaların yeni sahipleri olacaklar.



Emlak365.com