Son Dakika AFAD Deprem Haberi: Malatya'da Şiddetli Deprem Yaşandı!

Türkiye peş peşe deprem haberleri ile sarsılmaya devam ederken Malatya'dan son dakika deprem haberi geldi.
Son Dakika AFAD Deprem Haberi: Malatya'da Şiddetli Deprem Yaşandı!

Türkiye peş peşe deprem haberleri ile sarsılmaya devam ederken Malatya'dan son dakika deprem haberi geldi. AFAD tarafından yapılan açıklamada depremin merkez üssü ve şiddeti paylaşılırken deprem bölgesinde hasar olup olmadığı konusunda ise açıklamalar bekleniyor. Malatya'da deprem mi oldu, son dakika deprem haberleri, Malatya depremi şiddeti, merkez üssü ve merak edilen detaylar haberimizde...

Pek çok büyük şehri aktif fay hatları üzerine kurulu bulunan Türkiye son dakika deprem haberleri ile sarsılmaya devam ederken AFAD yeni bir deprem haberi daha verdi.



MALATYA'DA DEPREM Mİ OLDU, MALATYA DEPREMİ MERKEZ ÜSSÜ NERESİ, KAÇ ŞİDDETİNDE OLDU?



T.C. İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından yapılan son dakika açıklaması ile deprem haberi verildi.



AFAD resmi internet sitesi üzerinden yapılan duyuruda depremin şiddetini 5.2 olarak duyurdu. Yapılan açıklamada "#DEPREM: Malatya'nın Pütürge ilçesinde saat 12.37'de 5,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Gelişmeleri takip ediyoruz" ifadelerine yer verdi.



Son Dakika AFAD Deprem Haberi: Malatya'da Şiddetli Deprem Yaşandı!



Deprem saat 12:37 sularında meydana gelirken daha önce yaşanan büyük deprem ve yıkımın etkisi ile vatandaşlar büyük bir panik ve korku yaşadı. Depreme evlerinde ve işyerlerinde yakalanan vatandaşlar pandemi riskine rağmen sokaklara çıkarken sosyal medyada da kısa sürede çok sayıda paylaşım yapıldı.



GEÇMİŞ OLSUN MALATYA!



AFAD yapmış olduğu ikinci paylaşımda ise "Geçmiş olsun Malatya. Pütürge ilçesinde meydana gelen 5,2 büyüklüğündeki #deprem sonrası, an itibarıyla, olumsuz bir ihbarın bulunmadığı bilgisi alınmıştır" ifadeleri ile sevindiren haberi duyurdu.



DEPREM ADIYAMANDA'DA HİSSEDİLDİ, KANDİLLİ DEPREMİN ŞİDDETİNİ 5.7 OLARAK DUYURDU



Deprem komşu iller arasında yer alan Adıyamanda'da hissedilirken Kandilli Rasathatanesi ise depremin şiddetini 5.7 olarak açıkladı.



Malatya Valisi Aydın Baruş yapmış olduğu açıklamada depremde henüz olumsuz bir haber alınmadığını belirtirken Last Earthquake ise depremin merkez üssü olarak Adıyaman Sincik olarak duyurmuştu.



Emlak365.com