Son Dakika: Diyarbakır Lice'de Arazi Kavgası! 3 Kişi Öldü, 5 Kişi Yaralandı

Diyarbakır'a bağlı olan Lice ilçesinde iki aile arasında arazi anlaşmazlığı nedeni ile çıktığı iddia edilen tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü.
Son Dakika: Diyarbakır Lice'de Arazi Kavgası! 3 Kişi Öldü, 5 Kişi Yaralandı

Diyarbakır'a bağlı olan Lice ilçesinde iki aile arasında arazi anlaşmazlığı nedeni ile çıktığı iddia edilen tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Silahlı çatışmaya dönen kavgada kurşunların hedefi olan 3 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi ise yaralandı.

Arazi anlaşmazlığı nedeni ile kan aktı. Diyarbakır'ın Lice ilçesinde yaşayan iki aile arasında iddialara göre arazi anlaşmazlığı nedeni ile husumet oluştu.



Lice ilçesine bağlı olan Güçlü ve Serin Mahalleri sınırları içerisinde oturan iki aile arasında arazi anlaşmazlığı baş gösterdi.



ARAZİ ANLAŞMAZLIĞI KAVGASI SİLAHLI ÇATIŞMAYA DÖNDÜ!



İki aile üyeleri arasında yaşanan gerilim tırmanırken dün yaşanan son gerilim bir anda silahlı çatışmaya döndü.



Tartışmanın silahlı çatışmaya dönmesi üzerine kurşunlar havada uçuştu. Kavgada sıkılan kurşunların vücudan isabet etmesi üzerine Güçlü Mahallesi Muhtarı Aziz Cantürk hayatını kaybederken askerden izinli olarak gelen Barış Piyala ile Şabedin Canbuldu'da ne yazık ki kurşunların isabet etmesi üzerine hayatını kaybetti.



Kurşunların isabet ettiği 5 kişi olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye kaldırılırken güvenlik güçleri hem kavganın yaşandığı bölgede hem de hastanede çok geniş güvenlik önlemleri aldı. Hastane tarafından yapılan ilk açıklamaya göre kurşunların isabet ettiği yaralılardan ikisinin durumunun ağır olduğu söylendi.



Olay yeri hemen güvenlik çemberine alınırken silahlı çatışmaya karışan kişilerin yakalanması için de soruşturma açıldı.



Emlak365.com