Son Dakika: İzmir'de Yıkılan Binaların Müteahhitleri De Dahil Olmak Üzere 9 Kişi Gözaltına Alındı!

İzmir'de çok sayıda kişiye mezar olan apartmanların müteahhitleri ve fenni mesulü olan kişiler hakkında beklenen soruşturma başladı.
Son Dakika: İzmir'de Yıkılan Binaların Müteahhitleri De Dahil Olmak Üzere 9 Kişi Gözaltına Alındı!

İzmir'de çok sayıda kişiye mezar olan apartmanların müteahhitleri ve fenni mesulü olan kişiler hakkında beklenen soruşturma başladı. İzmir depreminde yıkılan binalar arasında yer alan Rıza Bey Apartmanı, Yağcıoğlu Apartmanı, Cumhuriyet Sitesi, Yılmaz Erberk Apartmanı, Emrah Apartmanı ve Doğanlar Apartmanı müteahhitleri ile fenni mesulü olduğu öğrenilen 9 kişi güvenlik güçleri tarafından göz altına alındı.

İzmir Seferihisar merkez üslü 6,6 şiddetindeki depremin ardından ne yazık ki can kayıpları artmaya devam ederken güvenlik güçleri sonunda beklenen operasyonu gerçekleştirdi ve çok sayıda kişiyi göz altına alındı.



İZMİR'DE YIKILAN BİNALARIN MÜTEAHHİTLERİ VE FENNİ MESULLERİ GÖZ ALTINA ALINDI!



Yapılan operasyon sonrasında güvenlik güçleri tarafından yürütülen soruşturma kapsamında Yağcıoğlu Apartmanı müteahhidi Ş.A ile fenni mesul O.A, Cumhuriyet Sitesi B ve C bloklarının fenni mesulü E.İ, (Kolonlarının kesildiği iddia edilen) Yılmaz Erbek Apartmanı'ndaki market sahibi R.Y, market yapı sahibi M.Y. ile Yılmaz Erbek Apartmanı fenni mesulü N.B, Emrah Apartmanı fenni mesulü T.A, Doğanlar Apartmanı müteahhidi Ç.D. ile Rıza Bey Apartmanı müteahhidi H.H.Ö.'nün göz altına alındığı duyuruldu.



Özellikle de Doğanlar Apartmanı ve Rıza Bey Apartmanı enkazındaki çalışmalar nedeni ile bu binaların müteahhitleri merak konusu oluşturmuştu. Yine Yılmaz Erberk Apartmanında yaşanan yıkım nedeniyle kolonların kesildiği iddiaları gündemi uzun süre meşgul etmiş ve kolanları kestiği iddia edilen market sahiplerine büyük tepki oluşmuştu. Operasyon kapsamında market sahibi ve yapı market sahibi göz altına alınması sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girdi.



Emlak365.com