Son Dakika! Kanal İstanbul Karşıtlarına Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Sert Tepki! İnadına Yapacağız, Alışacaklar

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti İstanbul 7. Olağan İl Kongresine katıldı. Kongre kapsamında kapsamlı bir konuşma gerçekleştirilen Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul başta olmak üzere çok sayıda konu başlığına dair açıklamalarda bulundu.CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN SON DAKİKA KANAL İSTANBUL AÇIKLAMASICumhurbaşkanı Erdoğan yapmış olduğu konuşmasında gündem başlıklarından, ekonomiye, 2023 hedeflerinden yapımı devam eden projelere değindi.Bu kapsamda halen çalışmaları devam eden Kanal İstanbul projesi hak
Son Dakika! Kanal İstanbul Karşıtlarına Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Sert Tepki! İnadına Yapacağız, Alışacaklar

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti İstanbul 7. Olağan İl Kongresine katıldı. Kongre kapsamında kapsamlı bir konuşma gerçekleştirilen Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul başta olmak üzere çok sayıda konu başlığına dair açıklamalarda bulundu.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN SON DAKİKA KANAL İSTANBUL AÇIKLAMASI

Cumhurbaşkanı Erdoğan yapmış olduğu konuşmasında gündem başlıklarından, ekonomiye, 2023 hedeflerinden yapımı devam eden projelere değindi.

Bu kapsamda halen çalışmaları devam eden Kanal İstanbul projesi hakkında açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan son durum hakkında bilgi verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan Kanal İstanbul'a dair açıklamalarının ilk bölümünde gelinen son noktayı açıkladı. Teknik çalışmaların tamamlandığını ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan diğer aşamalar için gerekli çalışmaların başladığını iade ettiği konuşmasında projenin yapılacağını vurguladı.

Son Dakika! Kanal İstanbul Karşıtlarına Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Sert Tepki! İnadına Yapacağız, Alışacaklar

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kanal İstanbul Konuşması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti İstanbul 7. Olağan İl Kongresi kapsamında yapmış olduğu konuşmasında projeye dair "Kanal İstanbul projemizin etüt kapsamında yer alan tüm teknik çalışmalar tamamlandı. Diğer adımları için gerekli çalışmaları da başlatıyoruz. Onlara rağmen Kanal İstanbul'u yapacağız. İnadına yapacağız ve Kanal İstanbul ile İstanbul nasıl güzelleşecek, İstanbul bir başka şehir olacak bunu da görecekler. Alıştıracağız, buna da alışacaklar Milletimize verdiğimiz hiçbir sözü unutmadık, kulak arkası etmedik. Ne dediysek, ne taahhüt ettiysek eninde sonunda hepsini yaptık. İnsanımızı sevincinde de üzüntüsünde de yalnız bırakmayacağız." açıklamasında bulundu.

BÜYÜK İSTANBUL TÜNELİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'a yapımı devam eden projelere ilişkin de bazı bilgileri paylaştı. Bu kapsamda yapımı halen devam eden iki proje hakkında açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan "İstanbul'un turizmine, kültürel zenginliğine, ekonomisine ciddi katkısı olacağına inandığımız Haliç Yat Limanı ve Kompleksi projemizi de seneye bitirmeyi planlıyoruz." dedi. Bu projelerin dışında ayrıca boğazın altından geçecek yeni tünel için (Büyük İstanbul Tüneli) etüt çalışmalarının tamamlandığını duyuran Cumhurbaşkanı Erdoğan, ihale hazırlıklarının devam ettiğini ifade etti.