Şubeleşme Hamlesiyle Dikkat Çeken Emlak Katılım'ın 22. Şubesi Kahramanmaraş'ta Hizmete Girdi!

Türkiye'de qtılım yapan kurumlar arasında bulunan Emlak katılım şubeleşme çalışmaları neticesinde bir yeni şubenin daha açılışını gerçekleştirdi.
Şubeleşme Hamlesiyle Dikkat Çeken Emlak Katılım'ın 22. Şubesi Kahramanmaraş'ta Hizmete Girdi!

Türkiye'de qtılım yapan kurumlar arasında bulunan Emlak katılım şubeleşme çalışmaları neticesinde bir yeni şubenin daha açılışını gerçekleştirdi. Gayrimenkul sektörü başta olmak üzere çok sayıda sektöre verdiği destekle dikkat çeken Emlak Katılım'ın Kahramanmaraş şubesi hizmete açıldı.

Yeni bir yapılanma içerisinde olan Emlak Katılım'ın faaliyetleri kapsamında önemli değişimler yaşanmaya devam ediyor. Emlak Katılım'ın 2020 vizyonu gereği ön plana alınan şubeleşme çalışmaları meyvesini vermeye devam ediyor.



EMLAK KATILIM ŞUBE SAYISINI ARTTTIRIYOR



Emlak Katılım bugüne kadar 21 olan şube sayısını Kahramanmaraş'ta hizmete sokulan yeni şube ile 22'ye çıkardı. 2020 sonuna kadar 50 şubeye ulaşmayı planlayan Emlak Katılım müşteri portföyünü geliştirip önemli projelere destek vermeyi amaçlıyor.



YEREL EKONOMİLERE VE İSTİHDAMA DESTEK



Emlak Katılım Genel Müdürü Nevzat Bayraktar konu ile alaklı olarak bir açıklama yaparak, “Kurum olarak biz internet bankacılığı aracılığı ile ülkemizi dört bir yanında müşterilerimizin finansal sorunlarına destek oluyoruz. Ancak bunu yeterli görmeyerek şubeleşme faaliyetlerine önem vermeye başladık. Müşterilerimize fiziksel olarak erişmek de önemlidir. Biz kapsamlı bir çalışmayla yerel ekonomilere ve istihdama destek sunmak istiyoruz.” dedi.



ŞUBE SAYISI YIL SONUNDA 50'YE ÇIKACAK



Emlak Katılım'ın şube sayıları ile alaklı olarak da bilgi veren Nevzat Bayraktar, “2020 yılında Emlak Katılım olarak belirlediğimiz vizyon gereği şu ana kadar 22 şubeye ulaştık. Yıl sonuna kadar bu şube sayısı 50'ye yükselecek.” ifadelerini kullandı.



EMLAK KATILIM'IN NEREDE ŞUBELERİ VAR?



Emlak Katılım İstanbul Ataşehir, Fatih, İkitelli, Ümraniye, Erenköy, Laleli, Sultanbeyli, Bağcılar Ankara, Ankara Ostim, Bursa, İzmir, İzmit, Gaziantep, Malatya, Samsun, Kayseri, Rize, Adana, Konya, Konya Büsan ve Kahramanmaraş şuebeleri ile hizmet vermeye devam ediyor.



Emlak365.com