Tapu Müdürlüğünde Görevli 3 Çalışanın Covid-19 Testi Pozitif Çıktı!

Düzce Valiliği yapmış olduğu açıklama ile 3 tapu çalışanı personele yapılan yeni tip korana virüs test sonuçlarının pozitif çıktığını duyurdu.
Tapu Müdürlüğünde Görevli 3 Çalışanın Covid-19 Testi Pozitif Çıktı!

Düzce Valiliği yapmış olduğu açıklama ile 3 tapu çalışanı personele yapılan yeni tip korana virüs test sonuçlarının pozitif çıktığını duyurdu. 3 tapu çalışanının ve bu kişilerle temas eden 5 personelin daha karantina altına alındığı duyuruldu.

Korana virüs vaka sayısı artış göstermeye devam ederken Düzce Valiliği tarafından yapılan açıklama ile 3 tapu çalışanında korana virüs tespit edildiği duyuruldu.



Düzce Valiliği yerleşkesi içerisinde yer alan Tapu Müdürlüğü bünyesinde görev yapan 3 personelin rahatsızlanması üzerine kurumda korana virüs testi yapıldı. Rahatsızlanan 3 personelin test sonuçları pozitif çıktı.



TAPU MÜDÜRLÜĞÜNDE 8 PERSONEL KARANTİNA ALTINA ALINDI!



3 tapu müdürlüğü çalışanının test sonuçları pozitif çıkarken kurumda bu kişilerde temas ettiği belirlenen 5 kişide tedbir amacı ile karantina altına alındı.



Aynı yerleşkes içerisinde yer alan diğer birimlerde de korana virüsün yayılıp yayılmadığı yönünde incelemeler başlarken tapuda işlem yapan vatandaşlarda da büyük panik yaşandı.



Korana virüsün tespit edilmesinin ardından tapu işlemlerine geçici olarak ara verilirken Valilik tarafından yapılan resmi açıklamada "Tapu Müdürlüğünde alınan idari tedbirler sonucunda 11 Eylül Cuma günü esnek çalışılmaya geçilmiş olup görev başında olmayan diğer personellerin yerine İlçe Tapu Müdürlüklerinden geçici görevle personel görevlendirilmiş 14 Eylül Pazartesi günü mesai başlangıcı ile işlemlere normal seyrinde devam edilecektir" ifadelerine yer verildi.



Emlak365.com