Teknik Yapı'dan Konut Alanlara Yüzde 0,64 Faizle Kredi İmkanı!

Kamu bankaları Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank tarafından verilen yüzde 0,64 faizli kredi imkanının geride kalmasının ardından Teknik Yapı tarafından ilan edilen yeni kampanya konut alacakları sevindirdi.
Teknik Yapı'dan Konut Alanlara Yüzde 0,64 Faizle Kredi İmkanı!

Kamu bankaları Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank tarafından verilen yüzde 0,64 faizli kredi imkanının geride kalmasının ardından Teknik Yapı tarafından ilan edilen yeni kampanya konut alacakları sevindirdi. Yüzde 0,64 faizle müşterilerine finansman desteği veren Teknik Yapı'nın yeni kampanyasının büyük bir ilgi görmesi bekleniyor.

Kamu bankaları ile Emlak GYO'nun normalleşme döneminde vatandaşlara yüzde 0,64 faizle kredi imkanı sunması konut satışlarında rekor getirmişti. Ancak bu faiz oranının Türkiye'nin ekonomik göstergeleri beticesinde sona ermesi konut satışlarında yavaşlamaya sebep oldu. Teknik Yapı bu faiz oranınından yararlanamayanlar için yeni bir kampanya başlattı.



YÜZDE 0,64 FAİZ ORANI TEKNİK YAPI'DA DEVAM EDİYOR



“Yüzde 0,64 faiz fırsatı sizin için devam ediyor” kampanyasını başlatan Teknik Yapı bu kapsamda müşterilere bankasız, kefilsiz ve masrafsız 72 ay vadeli yüzde 0,64 faizle konut satışı yapmaya başladı. Kampanya kapsamında Temmuz – Ağustos fiyatlarına yüzde 15 de indiriöm yapılacak. Bunun yanında ödemeler ise 2021 yılında başlatılacak.



EYLÜL SONUNA kADAR KAMPANYA SÜRECEK



Teknik Yapı'nın İstanbul'da devam eden projelerindeki konutların satışlarının yapılacağı kampanya Eylül ayının sonuna kadar devam edecek. Bu kapsamda kampanyadan faydalanıp yüzde 10 peşin ödeme yapan vatandaşlar 12. ve 24. aylarda da yüzde 10 ara ödeme yaparak konut sahibi olabilecekler.



Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Umut Durbakayım bir açıklama yaparak, “Haziran ve Temmuz ayında 7 projemizde toplam 650 konut satışı gerçekleştirdik. Satışlarımıza bu yönde devam etmek amacıyla yeni bir kampanya başlattık.” dedi.



Emlak365.com