TKGM Kadastro Harita ve Bilgilerinin Güncellenmesi İşi İçin İhaleye Çıkıyor!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü 31 Mart 2021 tarihli Resmi Gazete ile yayımlanan ihale duyurusu kapsamında Kadastro Harita ve Bilgilerinin Güncellenmesi İşi kapsamında ihaleye çıkılacağını duyurdu. İşte ihalenin kapsamı ve merak edilen detayları...
TKGM Kadastro Harita ve Bilgilerinin Güncellenmesi İşi İçin İhaleye Çıkıyor!

Türkiye ile Uluslararası İmar ve Kalkınma Bankası arasında imzalanan anlaşma kapsamında Tapu ve Kadastro Modernizasyon Ek Finansman (TKMP-EF) Projesi’nin finansmanı için kredi desteği sağlanmıştı.

Yapılan sözleşme kapsamında alınan kredinin bir bölümü ile Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’nün gerçekleştireceği Kadastro Harita ve Bilgilerinin Güncellenmesi İşi sözleşmeleri kapsamında yapılacak ödemeler için kullanılmasına karar verildi.

TKGM TAPU VE KADASTRO MODERNİZASYON PROJESİ EK FİNANSMANI (TKMP-EF) KAPSAMINDA YAPILACAK KADASTRO HARİTA VE BİLGİLERİNİN GÜNCELLENME İŞİ İHALE İLANI!

"Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti, Uluslararası İmar ve Kalkınma Bankası’ndan, Tapu ve Kadastro Modernizasyon Ek Finansman (TKMP-EF) Projesi’nin finansmanı için bir kredi almış olup bu kredinin bir bölümünün Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’nün gerçekleştireceği Kadastro Harita ve Bilgilerinin Güncellenmesi İşi sözleşmeleri kapsamında yapılacak ödemeler için kullanılmasını öngörmektedir" ifadelerine yer verilerek yeni ihale ilanını yayımladı.

Yayımlanan ihale ilanı metninde ihalenin Dünya Bankası satın alma esas ve usulleri doğrultusunda, Ulusal Rekabetçi İhale (National Competitive Bidding - NCB) yöntemiyle kapalı zarf teklif usulü ile yapılacağı Kadastro Harita ve Bilgilerinin Güncellenmesi Grup-9 işi ihalesi için toplam işlerin 19 ihale paketi kapsamında tamamlanacağı duyuruldu.

TKGM Kadastro Harita ve Bilgilerinin Güncellenmesi İşi İçin İhaleye Çıkıyor!

İHALE METNİNİN TAMAMINA PDF FORMATI İLE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

Yayımlanan ilan kapsamında aralarında Çankırı, Kırıkkale, İzmir, Aydın, Bursa, Karaman, Antalya, Erzurum, Kars, Sinop, Gaziantep, Kahramanmaraş, Tekirdağ, Tunceli Kütahya, Bilecik, Denizli ve Yozgat illerinin yer aldığı çok sayıda ilde paketler halinde ihale düzenlenecek.