TMSF'den İstanbul Beşiktaş Ortaköy'de Konut Satış İlanı

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu TMSF bir duyuru yayımlayarak mülkiyeti kurum bünyesine ait olan ve İstanbul Ortaköy'de yer alan konutun satışının yapılacağını duyurdu.
TMSF'den İstanbul Beşiktaş Ortaköy'de Konut Satış İlanı

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu TMSF bir duyuru yayımlayarak mülkiyeti kurum bünyesine ait olan ve İstanbul Ortaköy'de yer alan konutun satışının yapılacağını duyurdu. Açık Teklif ve Açık Artırma ile yapılacak konut satışı için kurum isteklilerin izleyeceği yolu açıkladı.

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonuna ait olan gayrimenkul satışına dair Resmi İlan Portalı üzerinden duyuru yayımladı.



KAMU KONUTU SATIŞ İLANI



TMSF tarafından yayımlanan konut satış ilanında; mülkiyeti TMSF’ye, ait olan İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Ortaköy Mahallesi Portakal Yokuşu Caddesi, 33 ada, 2 parselde kain, 3 bağımsız bölüm no.lu konut nitelikli taşınmazın satışının yapılacağı bildirildi. Satış işlemlerinin nasıl yapılacağına ilişkin bilgi veren kurum satışın TMSF’nin usullerine göre Açık Teklif ve Açık Artırma Yöntemi ile 18.11.2020 tarihinde saat 14.00’te yapılacağını açıkladı.



Konut satışına dair yayımlanan açıklamada TSMF'nin konut için 10 milyon TL muhammen bedel belirlediği bildirildi. Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu söz konusu satış işlemi başvurularına dair sürecin nasıl işleyeceğine ilişkin şu açıklamada bulundu.



"Muhammen bedelin %5’i kadar nakit teminat TMSF’nin T.Vakıflar Bankası A.Ş. İstanbul Avrupa Kurumsal Şubesi nezdindeki TL hesabına yatırılabilecek ya da TMSF’den uygunluk alınacak formatta asgari 2 ay süreli geçici banka teminat mektubu ihale saatine kadar verilebilecektir. İhaleye katılanlar şartnameyi okumuş ve kabul etmiş sayılacaktır. "



İstanbul Beşiktaş'ta yer alan konutlar için düzenlenecek ihaleye başvuru yapacak olan istekliler Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu ilgili birimlerinden tüm detaylara ulaşabilecekler.



Emlak365.com