TOKİ'den Millet Bahçesi Seferberliği! Giresun Bulancak Millet Bahçesinin Yapımına Başlandı!

Çevre Ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yaptırılan Millet Bahçelerine yönelik çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.
TOKİ'den Millet Bahçesi Seferberliği! Giresun Bulancak Millet Bahçesinin Yapımına Başlandı!

Çevre Ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yaptırılan Millet Bahçelerine yönelik çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Giresun'un Bulancak ilçesinde yapılacak olan Millet Bahçesi için Sarayburnu Cami yanında bulunan alanda çalışmalar başlatıldı.

Çevre Ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından ülke genelinde sürdürülen Millet Bahçesi seferberliği hız kesmeden devam ediyor. Daha önce ihalesi yapılan Giresun Bulancak Millet Bahçesinin yapımına bugün başlandı. Millet Bahçesi için kamulaştırmaların tamamlanmasının ardından yıkımlar da gerçekleştirilmeye başlandı.



BULANCAK MİLLET BAHÇESİ'NİN YAPIMINA BAŞLANDI



Çevre Ve Şehircilik bakanlığı ile Bulancak Belediyesi'nin ortaklaşa projesinin sonucunda Bulancak Millet Bahçesi'nin yapımına başlandı. 36 dönümlük arazide 600 günde yapılıp tamamlanacak olan Millet Bahçesi Bulancak ilçesine cazibesibulunan yeni bir yaşam alanı kazandıracak.



Millet Bahçesi kapsamında Bulancak'ta belirtilen alanda Millet Kütüphanesi, otopark, koşu ve yürüyüş parkurları, Millet Kıraathanesi, yeşil alan, spor sahaları, çocuk oyun parkı gibi inşaatlar yapılacak.



İKİ YIL İÇERİSİNDE TAMAMLANACAK



İki yıl içerisinde tamamlanması öngörülen Bulancak Millet Bahçesi'nin yapımını üstlenen firma TOKİ tarafından gerçekleştirilen ihale ile belirlenmişti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla hız verilen ihale sürecinin ardından Bulancak'ta hummalı bir çalışma başlatıldı.



Öte yandan ülke genelinde yeni millet bahçelerinin ihaleleri için de TOKİ'nin büyük bir çalışması yürütülüyor. Kısa sürede yeni ihaleler ile Türkiye'de yeni millet bahçelerinin inşaatlarının başlaması planlanıyor.



Emlak365.com