Türk Kızılayı Antalya'da 6 Katlı Binayı 10 Yıllığına Kiraya Verecek

Türk Kızılayı, Antalya Muratpaşa'da bulunan ve kendisine ait olan 6 katlı binanın kiralanacağını duyurdu.
Türk Kızılayı Antalya'da 6 Katlı Binayı 10 Yıllığına Kiraya Verecek

Türk Kızılayı, Antalya Muratpaşa'da bulunan ve kendisine ait olan 6 katlı binanın kiralanacağını duyurdu. İhale ile gerçekleştirilecek kiralama işlemi 10 yıllığına olacak. İşte kurum tarafından ilan edilen kiralık bina duyurusu.

Türk Kızılayı'na ait olan ve Antalya ili, Muratpaşa ilçesi, Deniz mahallesi, 131 sokak, 298 ada 71 parsel (altı katlı) adresinde bulunan 6 katlı bina kiralanacak. Açık artırma yöntemi ile gerçekleştirilecek ihale ile kiralanacak olan bina için aylık muhammen bedel oranları da açıklandı.



TÜRK KIZILAY'INDAN KİRALIK BİNA İLANI



Türk Kızılayı tarafından yayımlanan kiralık bina duyurusunda, kiralam işlemlerinin 10 yıllığına yapılacağı bildirildi. Buna göre ihaleye katılacak vatandaşlar başvurularını bu sürece göre yapacaklar. Kurum binanın kiralık muhammen bedelini aylık 18.000 bin TL olarak ilan etti.



8 Şubat 2021 trihinde gerçekleştirilecek ihale kapsamında vatandaşlar başvurularını ihale tarihine kadar yapacaklar. İstekliler ihale başvurularını Kızılay tarafından ilan edilen ihale başvuru şartnamesine göre yapacaklar. Başvurular bu şartnamede Kızılayın talep ettiği başvuru evraklarının derlenmesi ve bina için bildirilen geçici teminat bedelinin ödenmesiyle yapılacak.



İhale Şartnamesi Nereden Alınacak?



Kızılay, Resmi İlan Portalı üzerinden yayımlanan kiralık bina ihale duyurusunda, ihaleye katılacak olan vatandaşların ihale şartnamelerini almalarının zorunlu olduğunu duyurdu.



İhale şartnamesi Kızılsaray Mah. Güllük Cad. Balcı Apt. No:62/17 Muratpaşa / ANTALYA adresindeki Antalya Şube Başkanlığından ücretsiz temin edilebilecek. İsteyenler ihale başvurularını posya yoluyla da yapabilecekler.



Emlak365.com