Türk Şirketi Nurol İnşaat Romanya'da 2 Otoyol İhalesini Kazandı! Toplamda 2 Milyar TL'lik Yol İnşaatı İşi Yapılacak!

Dünyanın çeşitli ülkelerinde inşaat projeleri gerçekleştiren Türk şirketi Nurol Holding, Romanya'da 2 ay içerisinde iki büyük projenin ihalesini kazandı.
Türk Şirketi Nurol İnşaat Romanya'da 2 Otoyol İhalesini Kazandı! Toplamda 2 Milyar TL'lik Yol İnşaatı İşi Yapılacak!

Dünyanın çeşitli ülkelerinde inşaat projeleri gerçekleştiren Türk şirketi Nurol Holding, Romanya'da 2 ay içerisinde iki büyük projenin ihalesini kazandı. Nurol Holding tarafından Romanya'da çok önemli otoyol projelerinin inşası gerçekleştirilecek.

Türk şirketlerinin Romanya'da çok ciddi boyutlarda işler almasına devam ediliyor. Romanya'da faaliyet gösteren şirketlerden olan Nurol Holding son dönemlerde bu ülkede kazandığı otoyol ihaleleri ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.



NUROL HOLDİNG ROMANYA'DA İKİ OTOYOL İHALESİ KAZANDI



Haziran 2020'de Romanya'da açılan ihaleye katılan Nurol Holding, Başkent Bükreş'in çevre yolu projesinin 17,5 kilometrelik kısmını 174 milyon dolarlık bedelle ihaleyi kazanarak üstlenmişti. Nurol Holding bu büyük ihalenin ardından Romanya'da bir başka yol ihalesinde de kazanan taraf oldu.



TOPLAM 2 MİLYAR TL'LİK İŞ YAPILACAK!



Nurol İnşaat Romanya'nın önemli altyapı projelerinden olan Bükreş'teki A3 otoyolunun 13,5 kilometrelik otoyolun Romanya Otoyol Altyapı Ajansı tarafından açılan ihalesine katılarak 95 milyon dolarla işi üstlendi. Nurol İnşaat son dönemlerde Romanya'da aldığı iki otoyol projesinde yaklaşık 2 Milyar TL'lik iş üstlendi.



2023 YILINA KADAR YOL İNŞAATI TAMAMLANACAK



Nurol İnşaat tarafından yapılan A3 otoyol projesi ile Brasov, Targu Mures, Cluj ve Oradea şehirleri birbirine bağlanacak. İhale gereği Türk şirketi bu otoyolunun inşaatını 2023 yılına kadar tamamlayacak.



Emlak365.com