Türk Şirketi Summa Venezüella'da Hastane Ve Konut İnşa Edecek!

Türkiye ile Venezüella arasında Dışişleri Bakanları seviyesinde gerçekleşen görüşmeden inşaat sektörü ile alakalı olarak önemli bir anlaşma çıktı.
Türk Şirketi Summa Venezüella'da Hastane Ve Konut İnşa Edecek!

Türkiye ile Venezüella arasında Dışişleri Bakanları seviyesinde gerçekleşen görüşmeden inşaat sektörü ile alakalı olarak önemli bir anlaşma çıktı. Buna göre Türk şirketi Summa, Venezüella Sağlık Bakanlığı ile ülkede tam teşekküllü bir hastaneyi inşa etmek için sözleşme imzaladı.

Türkiye ile Venezüella arasındaki iyiilişkiler iş hayataına yansımaya devam ediyor. Bu ikili ilişki nedeniyle iki ülke arasında çok sayıda ekonomik, sağlık, eğitim ve kültür alanlarında anlaşmalar yapıldı.



TÜRKİYE İLE VENEZÜELLA ARASINDA ANLAŞMALAR İMZALANDI



Venezüella Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan bilgilendirmeye göre Venezüella Dışişleri Bakanı Jorge Arreaza ile Türkiye Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu arasındaki görüşmelerin ardından bu anlaşamalar imzalandı.



TÜRK ŞİRKETİ VENEZÜELLA'DA HASTANE İNŞA EDECEK!



Türkiye ile Venezüella arasındaki anlaşmaların en önemlilerinden birisi de Venezüella'da yapılacak olan tam teşekküllü hastane oldu. Türkiye'nin koronavirüs sürecinde önemli bir başarı göstermesi üzerine Türk şirketi Summa ile Venezüella Sağlık Bakanlığı arasında mutabakata varıldı. Bu mutabakat neticesinde Summa, Venezüella'da tam teşekküllü bir hastane inşa edecek.



KONUT PROJESİ İÇİNDE ANLAŞMA SAĞLANDI!



Ayrıca Summa şirketinin Venezüella ile imzaladığı tek anlaşma hastane olmadı. Buna göre şirket Venezüella'da yeni bir konut kompleksi inşa etmek için de anlaşma imzaladı.



Türkiye koronavirüs sürecinde Venezüella'ya tıbbi yardımda bulunmuş ve her iki ülke arasındaki iyi ilişkiler daha üst bir noktaya taşınmıştı. Bu ilişkilerin ilerleyen günlerde daha da geliştirilmesi planlanıyor.



Emlak365.com