Türkiye Diyanet Vakfı Bursa Osmangazi Hüdavendigar'da 2908 Metrekare Arsa Satıyor

Türkiye Diyanet Vakfı bir duyuru yayımlayarak Bursa'nın Osmangazi İlçesi Hüdavendigar Mahallesinde bulunan ve kuruma ait olan arsanın satışını gerçekleştireceğini duyurdu.
Türkiye Diyanet Vakfı Bursa Osmangazi Hüdavendigar'da 2908 Metrekare Arsa Satıyor

Türkiye Diyanet Vakfı bir duyuru yayımlayarak Bursa'nın Osmangazi İlçesi Hüdavendigar Mahallesinde bulunan ve kuruma ait olan arsanın satışını gerçekleştireceğini duyurdu. Kurum tarafından ilan edilen satış detayları haberimizde.

Kamu kurumlarının arsa satış duyurularından birisi de Türkiye Diyanet Vakfı'ndan geldi. Kurum kendisine ait olan bir arsayı satışa çıkardığını duyurdu. İhale ile gerçekleştirilecek satışlara başvuruda bulunacak olanlar için süreç başladı.



BURSA OSMANGAZİ'DE ARSA SATIŞ İLANI



Resmi İlan Portalı üzerinden yayımlanan arsa satış ilanında, satışı gerçekleştirilecek arsaya dair bilgiler yer aldı. Arsanın nerede bulunduğu, hangi özelliklere sahip olduğu, büyüklüğü, ihale tarihine dair isteklilere bilgi verildi.



Türkiye Diyanet Vakfı arsa satışı yayımladığı duyuruda, "Türkiye Diyanet Vakfı’na ait Bursa İli, Osmangazi İlçesi, Hüdavendigar Mahallesi, Ada:2236, Parsel:2 veya yeni gelecek parsel için kayıtlı 695/2826 paylı, 2.908,13m2 sahalı taşınmaz 09/02/2021 tarih ve saat 11:00’da, kapalı teklif usulü ile yapılacak ihaleyle satılacaktır." açıkalmasında bulundu.



Kurum açıklamasında ayrıca düzenlenecek ihaleye iki kişiden daha az katılımcının olması yada hiç müracaat olmaması durumunda ilan edilen ihale tarihinden bir hafta sonra 16 Şubat'ta ikinci bir ihale düzenleneceğini duyurdu.



İHALE ŞARTNAMESİNE NASIL ULAŞILIR?



Söz konusu arsa satışı için gerçekleştirilecek ihaleye başvuruda bulunacak olanlar başvurularını ihale tarihine kadar yapacaklar. İhale başvuruları diğer detaylı bilgiler için "Altınova Mahallesi, İstanbul Caddesi No:396, Türkiye Diyanet Vakfı Bursa Şubesi (Bursa İl Müftülüğü) OSMANGAZİ/BURSA" adresi ziyaret edilebilir.



Türkiye Diyanet Vakfı duyurusunda ayrıca "TEL: 0224 220 21 66 – DAHİLİ: 501" numarasından da bilgi alınabileceğini bildirdi.



Emlak365.com