TÜRKŞEKER'in Taşınmazları İçin Yapılan Özelleştirme İhalelerinde En Yüksek Teklifleri Verenler Açıklandı

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından bir açıklama yapılarak Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ (TÜRKŞEKER) mülkiyetinde olan Ağrı ve Edirne'deki bazı taşınmazların özelleştirme ihalelerinde nihai pazarlık görüşmelerinin sona erdiği bildirildi.
TÜRKŞEKER'in Taşınmazları İçin Yapılan Özelleştirme İhalelerinde En Yüksek Teklifleri Verenler Açıklandı

Cumhurbaşkanlığı kararı ile Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ (TÜRKŞEKER) mülkiyetine ait bazı taşınmazların özelleştirilmnesi konusunda yetkili kılınan Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'ndan bir açıklama yapıldı. Bu açıklamaya göre Edirne ve Ağrı'da Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ (TÜRKŞEKER) mülkiyetinde bulunan bazı taşınmazların özelleştirilmesine dair yapılan ihalede nihai pazarlıkların sona erdiği bildirildi.

ÖZELLEŞTİRME İHALESİ NİHAİ PAZARLIKLARI SONA ERDİ

Özelleştirme İdaresi tarafından verilen bilgilere göre Edirne'nin İpsala ilçesindebulunan ve TÜRKŞEKER'e ait olan 20 bin metrekarelik taşınmaz ve üzerindeki yapı için en yüksek teklif Arman Proje Yatırım ve Ticaret AŞ tarafından verildi. Özelleştirme İdaresi Başkanlığı bu teklifin 2 milyon 332 bin lira olduğunu duyurdu.

TÜRKŞEKER'in Edirne'nin Keşan ilçesinde bulunan 23.992 metrekarelik taşınmazı ve üzerindeki yapı için düzenlenen özelleştirme ihalesinde en yüksek teklifi Keşan Atılım Ortak Girişim Grubu verdi. Bu teklifin ise miktarının 15,5 milyon lira olduğu açıklandı.

TÜRKŞEKER'İN AĞRI'DA ÖZELLEŞTİRME İHALESİ YAPILAN TAŞINMAZLARINA EN YÜKSEK TEKLİFLERİ VERENLER BELLİ OLDU

Ağrı'nın merkez ilçesinde TÜRKŞEKER'e ait olan 1.936 metrekarelik taşınmaz için de yapılan özelleştirme ihalesinde en yüksek teklif bir tüzl kişilik tarafından değil gerçek kişi tarafından verildi. İsmi Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından açıklanan şahıs bu taşınmaz için 2,7 Milyon TL teklif etti. Aynı bölgede yine TÜRKŞEKER'e ait olan 1.922 metrekarelik taşınmaz için en yüksek teklifi 3,21 milyon lira ile Efe Sin Tarım İnşaat Petrol Taşımacılık Gıda Zirai Alet Temizlik Hizmetleri Enerji Unlu Mamuller İthalat İhracat Sanayi Ticaret LTD. ŞTİ. verdi.

TÜRKŞEKER'in Ağrı merkezde bulunan 1.814 metrekarelik taşınmazı için en yüksek teklifi Bilgiç İnşaat Tekstil Gıda Tarım Nakliye Gayrimenkul İthalat İhracat Sanati Ticaret LTD. ŞTİ verdi. Bu teklifin ise 3,75 milyon lira olduğu belirtildi.