Ucuz ve Uygun Koşullarda Ev Almak İsteyenleri 2021'ine Bekleyen Kampanyaları

2021 yılında ev almayı planlayanlar için sunulacak kampanyaları araştırdık. En ucuz ve en uygun ödeme şekilleriyle ev almak isteyenlerin takip edebileceği konut kampanyaları, diğer fırsatlar.
Ucuz ve Uygun Koşullarda Ev Almak İsteyenleri 2021'ine Bekleyen Kampanyaları

2021 yılında ev almayı planlayanlar için sunulacak kampanyaları araştırdık. En ucuz ve en uygun ödeme şekilleriyle ev almak isteyenlerin takip edebileceği konut kampanyaları, diğer fırsatlar.

Emlak365.com - Ev almak isteyen vatandaşların önemli bir kıs 2020 yılı içinde bu hayalini gerçekleştirdiler. Devletin kamu bankaları aracılığıyla sağladığı kredi desteği on binlerce vatandaş değerlendirdi. Türkiye genelinde yaz aylarında satılan konut satışları ile tarihin en iyi satış oranlarından birinin yakalanması bekleniyor.

2020 yılında sunulan kredi kampanyası vatandaşlardan çok büyük ilgi görürken 2021 yılında ev almak isteyenler için de önemli kampanyalar hayata geçirilecek. Emlakı365.com olarak bizlerde önümüzdeki günlerde duyurulması beklenen bu kampanyaları aktarıyoruz.

2021 YILINDA DUYURULMASI BEKLENEN KONUT KAMPANYALARI, EV ALMADAN ÖNCE MUTLAKA İNCELEYİN

2021 yılının en önemli konut kampanyalarının başında TOKİ Başkanlığı'nın sosyal konut projesi bulunuyor. TOKİ Başkanlığı müşterilerine uzun vadeli düşük peşinat ödemeli fırsatlarla konut sahibi olmayı sağlayacak. 2020 yılında yüzde 0.49 faiz oranıyla sağlanan konut kampanyasının 2021 yılında da aynı oranla devam etmesi bekleniyor. 2021 yılının ilk aylarında ilan edilip başvurularının alınmasının beklediği konut kampanyasında alt gelir grubu için 2+1, orta gelir grubu için ise 3+1 konutlar satışta olacak. Müşteriler bu konut satışlarından 240 ay vade ve 0.49 faiz destekli konut kredisiyle sahip olabilecekler. Peşinat ödemelerinin ise yüzde 10'dan başlaması bekleniyor.

Temelden Konut Kampanyaları Ön Planda

2020 yılında yaşanan konut satışları ile çok sayıda firma yeni projelere başladılar. Bu projelerden erken ev almak ve fiyatı çok daha ucuza getirmek mümkün. Firmalar bu yönde kampanyalarını duyururken yaklaşık yüzde 25 ile yüzde 30'a varan indirimlere bu dönemde ev sahibi olunabilir. Ancak temelden ev alımlarında sözleşme maddelerine çok dikkat edilmeli.

KAMU KURUMLARININ KONUT SATIŞLARI BÜYÜK AVANTAJLAR SUNUYOR

Kamu kurum ve kuruluşlarının konut satışları ev alacaklar için büyük fırsatlar sunuyorlar. Lojman satışı kapsamında yapılan satışların ihale ile olması ve vatandaşların bu ihale ile ev alımlarına ilgi göstermiyor olması ev alacaklar için önemli avantajlar sunabilir. Ev alacak olan vatandaşlar kamu kurumlarının konut satışları ile ilk duyurulan tahmini fiyat ile ev sahibi olabilirler. İhaleye kimsenin katılmaması durumunda yüzde 20'ye yakın indirimlerle ev sahibi olmak mümkün.