Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı İzmir Yeni Foça Yat Limanı Projesi İhalesini Erteledi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü tarafından 9 Aralık 2020 tarihli Resmi Gazete ile yayımlanan duyuru ile İzmir Yenifoça Yat Limanı Projesi ihalesi için erteleme kararı aldığını ilan etti.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı İzmir Yeni Foça Yat Limanı Projesi İhalesini Erteledi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü tarafından 9 Aralık 2020 tarihli Resmi Gazete ile yayımlanan duyuru ile İzmir Yenifoça Yat Limanı Projesi ihalesi için erteleme kararı aldığını ilan etti. Yeni ihale tarihi ve ilanın detayları haberimizde...

İzmir Yenifoça Yat Limanı Projesi ihalesi Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü tarafından 9 Aralık 2020 tarihli Resmi Gazete ile yayımlanan duyuru kapsamında ertelendi.



İZMİR YENİFOÇA YAT LİMANI İHALESİ ERTELENDİ!



Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü tarafından 9 Aralık 2020 tarihli Resmi Gazete ile yayımlanan karar kapsamında İzmir Yeni Foça Yat Limanı projesi ihalesinin 18 Ocak 2021 tarihine ertelendiği ilan edildi.



Yapılan açıklamada "17.10.2020 tarih ve 31277 sayılı Resmî Gazete’de aslına uygun olarak yayımlanan, 26.10.2020 tarihinde gerçekleştirileceği ilan edilen İzmir Yenifoça Yat Limanı Projesi Yap-İşletDevret Modeli Çerçevesinde Yaptırılmasına İlişkin İhale 18.01.2021 tarihine ötelenmiş ve tekliflerin son verilmesi saati en geç 12.00 olarak belirlenmiş olup, ihale aynı gün saat 13.30’da ihale ilanında belirtilen yerde yapılacaktır" ifadelerine yer verildi.



Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı İzmir Yeni Foça Yat Limanı Projesi İhalesini Erteledi!



Yenifoça Yat Limanı projesi ihalesi açıklanan yeni karar kapsamında 18 Ocak 2021 tarihinde gerçekleştirilecek. İhaleye katılmak isteyen kişi ve kurumlar ihale tekliflerini belirtilen tarihte saat 12:00'ye kada vermekle yükümlü olacaklar. Tekliflerin toplanmasının ardından ihale ise 13:30 itibari ile yapılacak.



Emlak365.com