Vakıf GYO 25. Yaşını 2.4 Milyar Liralık Aktif Büyüklük İle Kutladı!

Türkiye'de sayıları her geçen gün artmaya devam eden Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı şirketleri arasında yer alan Vakıf GYO 25.
Vakıf GYO 25. Yaşını 2.4 Milyar Liralık Aktif Büyüklük İle Kutladı!

Türkiye'de sayıları her geçen gün artmaya devam eden Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı şirketleri arasında yer alan Vakıf GYO 25. yaşını kutladı. Sektörün köklü ve güçlü firmaları arasında yer alan Vakıf GYO 2.4 milyar liralık aktif büyüklüğü ile görkemli bir doğum günü kutlaması yaşadı.

Türkiye'nin en büyük ve en köklü Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı şirketleri arasında yer alan Vakıf GYO kuruluşunun 25. yılını kutladı.



Kamu bankaları arasında yer alan Vakıfbank iştirakleri arasında yer alan Vakıf GYO gayrimenkul sektöründeki başarılı yatırımlarının meyvelerini toplamaya devam ederken şirketin aktif büyüklüğü de 2.4 milyar liraya ulaştı.



VAKIF GYO İSTANBUL FİNANS MERKEZİ PROJESİ NE ZAMAN TAMAMLANACAK?



Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 25. kuruluş yıl dönümü kapsamında açıklamalarda bulunan Vakıf GYO Genel Müdürü Onur İncehasan, “2021 yılında tamamlamayı hedeflediğimiz İstanbul Uluslararası Finans Merkezi Projemizle başarı grafiğimizi yükseltmeyi amaçlıyoruz” diyerek dev projeyi 2021 yılında tamamlamayı planladıklarını duyurdu.



Şirketin çalışmalara tüm gücü ile devam ettiğini belirten İncehasan “Türkiye’nin en büyük bankası olma yolunda sıçrama yapan VakıfBank ve inşaat sektörünün amiral gemisi olan TOKİ gibi sermayedarların iştiraki bir şirket olmanın sorumluluğunu taşıyor, ülkemize değer katan, sektöre yön veren, ufuk açacak projelere imza atıyoruz" diyerek 2021 yılında da Türk ekonomisine katkı sağlamaya devam edeceklerini dile getirdi.



Vakıf GYO 25. Yaşını 2.4 Milyar Liralık Aktif Büyüklük İle Kutladı!



Vakıf GYO tarafından hayata geçirilen Bizimtepe Aydos konut projesinde yer alan tüm konutların satışının tamamlandığını dile getiren İncehasan bu sene içerisinde de elde kalan ticari ünitelerin satışlarının tamamlanma hedefi olduğunu açıkladı.



Emlak365.com