Vakıfbank'tan 66 Bin Liradan Başlayan Fiyatlarla Ucuz Müstakil Ev Satışı İlanları

Bankaların takibe düşen kredi alacakları miktarı rekor oranda yükselmeye devam ederken satışa sundukları taşınmazlar da rekor seviyeye ulaştı.
Vakıfbank'tan 66 Bin Liradan Başlayan Fiyatlarla Ucuz Müstakil Ev Satışı İlanları

Bankaların takibe düşen kredi alacakları miktarı rekor oranda yükselmeye devam ederken satışa sundukları taşınmazlar da rekor seviyeye ulaştı. Bankaların satılık gayrimenkul ilanları daha ucuz fiyatlı olması nedeni ile takip edilirken Vakıfbank satılık gayrimenkul ilanları da güncellendi.

Devlet bankaları arasında yer alan Vakıfbank vermiş olduğu satılık ev ilanları ve satılık araç ilanları ile yakından takip edilirken özellikle de konut yatırımı yapmak isteyenlerin ilk tercihleri arasında yer alıyor. Bankadan ev satın almak isteyen kişilere piyasa fiyatının çok daha altında ucuz fiyatlarla ev sahibi olma imkanı sunan Vakıfbank Şubat ayı ilanlarını sitesini eklemeye devam ediyor.



VAKIFBANK SATILIK MÜSTAKİL EV İLANLARI



Pandemi nedeniyle vatandaşlar artık şehirden uzak, bahçesi olan müstakil evlere yönelirken bizlerde emlak365.com olarak Vakıfbank tarafından verilen satılık müstakil ev ilanlarını araştırdık. Vakıfbank resmi internet sitesi üzerinden satışa sunulan taşınmazlar ihale yöntemi ile satılmakta olup teklifler yine internet üzerinden verilmekte, belirlenen geri sayım süresi sonunda en yüksek teklifi veren kişi ya da kurum evi satın almaya hak kazanmaktadır.



VAKIFBANK'TAN EV NASIL ALINIR, İHALE BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?



internet üzerinden verilen ilanlara başvuruda bulunmak isteyen kişiler taşınmazlara teklif verebilmek için en yakın VakıfBank Şubesi’ne başvuruda bulunmaktadır. Yapılan başvuru esnasında teklif verilmek istenentaşınmazın muhammen bedelinin yüzde 5’i tutarındaki teminatın yatırılması ve şubede doldurulacak Gayrimenkul Satış Şartnamesi’nin her sayfasının imzalanması yeterlidir.



Doldurulan başvuru formu incelenerek onaylanmakta, onayın verilmesinin ardından başvuru formunda yer alan cep telefonu ya da e posta adresine kullanıcı adı ile şifresi gönderilmektedir.







Bu bilgi ile sisteme giriş yapan kişiler yukarıda ki resimlerde görülen teklif ver butonuna basarak teklif vermekte, 30 dakika içerisinde söz konusu konut için başka bir kişinin teklif vermemesi durumunda konutu satın alma hakkını elde etmektedir.



Emlak365.com