Vakıfbank'tan Aralık Sonu Satılık Evler! 33.000 TL'den Başlayan Fiyatlar ve Konut Kredisi Desteğiyle

Vakıfbank kendisine ait gayrimenkul satışlarına dair yeni listeleri yayımladı. Banka çok sayıda şehirde ev satışı yapacağını ve bu evlerden almak isteyenlere özel kredi faiz oranlarıyla konut kredisi sağlayacağını bildirdi.Vakıfbank'ın farklı illerde bulunan gayrimenkulleri bankanın resmi internet istesi üzerinden yayımlanan ilanlar ile satışa çıkarılıyor.
Vakıfbank'tan Aralık Sonu Satılık Evler! 33.000 TL'den Başlayan Fiyatlar ve Konut Kredisi Desteğiyle

Vakıfbank kendisine ait gayrimenkul satışlarına dair yeni listeleri yayımladı. Banka çok sayıda şehirde ev satışı yapacağını ve bu evlerden almak isteyenlere özel kredi faiz oranlarıyla konut kredisi sağlayacağını bildirdi.

Vakıfbank'ın farklı illerde bulunan gayrimenkulleri bankanın resmi internet istesi üzerinden yayımlanan ilanlar ile satışa çıkarılıyor. Vakıfbank müşterilerine bu satış ilanları ile farklı tiplerde ve farklı özelliklerde konut satışları yapıyor.

Bankanın müşterilerine sağladığı bir diğer avantaj ise konut kredisi. Vakıfbank'ın satılığa çıkardığı evlerden birini alan vatandaşlar bankadan talep etmeleri durumunda gayrimenkul alımlarına özel sağlanan konut kredisinden faydalanabilecekler.

VAKIFBANK KONUT SATIŞLARINA DAİR LİSTE

Vakıfbank'ın konut satış listesinde Türkiye geneli çok sayıda şehirde ve ilçede bulunan evler için ilanlar var. Bu ilanlara ulaşmak isteyenler bankanın kendi sitesinden banka gayrimenkul satış duyuruları üzerinden listeye ulaşabilirler. Bankanın konut satış listesinde yer alan duyuruların bazılarını ise emlak365.com olarak sizlere aşağıda aktarıyoruz.

En Ucuz Konut Satışı

Vakıfbank'ın satış listesinde yer alan en ucuz konut Osmaniye'de bulunan ve Fakıuşağı mevkinde bulunan 2+0 daire için belirlenen 33.000 TL oldu.

VAKIFBANK BANKA GAYRİMENKUL ALIMINDA SÜREÇ NASIL İŞLİYOR?

Müşteriler bankanın sitesinde kendilerine uygun satılık konut bulmaları durumunda internet bankacılığı yada banka şubeleri üzerinden ön başvuruda bulunuyorlar. Daha sonra bankanın talep ettiği geçici teminat bedelini yatıracaklar konutlar için teklif veriyorlar. Konutlar için en yüksek teklifi veren müşteriler konutların sahibi olmaya hak kazanıyorlar.

Bu süreçten sonra ise banka şubeleri üzerinden konut devir teslim süreci başlıyor. Müşteriler talep ederlerse 120 ay vadeli konut kredisi imkanından da faydalanabilecekler.