Yeşil GYO ile Halkbank Arasında İnşaat Sektörüne İvme Kazandıracak Anlaşma

Türkiye'nin önemli inşaat firmalarından birisi olan Yeşil GYO, Halkbank ile önemli bir anlaşma imzaladı.
Yeşil GYO ile Halkbank Arasında İnşaat Sektörüne İvme Kazandıracak Anlaşma

Türkiye'nin önemli inşaat firmalarından birisi olan Yeşil GYO, Halkbank ile önemli bir anlaşma imzaladı. Söz konusu anlaşma borçların düzenlemesi ve bazı projelerin tamamlanması alanlarında oldu.

Türkiye ve Amerika merkezli, inşaat başta olmak çok sayıda alanda faaliyet gösteren Yeşil Grubu, Halkbank ile bir anlaşma imzaladığını duyurdu. Yeşil Grup tarafından Kamuoyu Aydınlatma Platformuna yapılan basın açıklamasında anlaşmanın detayları açıklandı.



YEŞİL GYO İLE HALKBANK ARASINDA ANLAŞMA



Yeşil GYO ile Halkbank arasında imzalanan anlaşmanın detaylarına ilişkin KAP'a yapılan açıklamada, anlaşmanın detayları iki madde ile duyuruldu.



* Anlaşmanın birinci maddesi; Şirketimizin kredi borçlarının tasfiyesi



* İkinci madde; Protokol kapsamında belirlenen hususların yerine getirilmesi kaydıyla oluşturulacak olan ilave finansman ile Innovia 4, Innovia Arifiye ve Elexia Tuzla Projeleri’nin tamamlanması.



Engin Yeşil, Halkbank ile yapılan anlaşmanın ardından bir açıklamada bulundu. Halkbank ile yapılan anlaşmanın detaylarına ilişkin bilgi veren Engin Yeşil konuşmasında, "Bize yıllardır ana finansman kaynağı sağlayan bankamızın bize devam eden desteği, ve güveninden dolay gurur duyuyoruz. Projelerimizi en kısa zamanda tamamlayarak müşterilerimizin dairelerini teslim edeceğiz, ve kalan stoklarımızı nakde çevirerek bilançomuzu güçlendireceğiz” ifadelerine yer aldı. Yeşil ayrıca otomotiv ve teknoloji alanlarında yatırımlarına devam edeceklerini vurguladı ve istihdama da katkı sağlayacaklarını belirtti.



Emlak365.com