Yılsonunda Demir Fiyatları Yükselmeye Devam Ediyor! İl İl Yeni Fiyatlar

2020 yılsonuna doğru demir fiyatlarında yaşanan değer artışı devam ediyor. İnşaat sektörünün en çok zorlandığı alanlardan olan demir maliyetlerinin artması, 2021 yılına da yüksek fiyatlarla başlayacak gibi görünüyor.İnşaat sektörünün 2020 yılı başından itibaren en çok dile getirdiği zorlukların başında maliyetler yüksek oranlarda artması olarak gösteriliyor.
Yılsonunda Demir Fiyatları Yükselmeye Devam Ediyor! İl İl Yeni Fiyatlar

2020 yılsonuna doğru demir fiyatlarında yaşanan değer artışı devam ediyor. İnşaat sektörünün en çok zorlandığı alanlardan olan demir maliyetlerinin artması, 2021 yılına da yüksek fiyatlarla başlayacak gibi görünüyor.

İnşaat sektörünün 2020 yılı başından itibaren en çok dile getirdiği zorlukların başında maliyetler yüksek oranlarda artması olarak gösteriliyor. Maliyet artışlarına dair listenin başında ise demir geliyor. 2020 yılı genelinde kademeli ve sert fiyat artışları yaşayan demir fiyatları 11 aylık süreçte çok büyük fiyat değişimi yaşadı.

DEMİR FİYATLARININ ARTIŞI DEVAM EDECEK Mİ?

Koronavirüs salgını kapsamında değerli metallerde değer artışları yaşanmıştı. Bunun yanında üretim ve imalat sektöründe zorluklar yaşanmış üzerinde dolar kuru farkı nedeniyle ek maliyet artışları olmuştu. Demir fiyatlarını etkileyen bu durum 2020 yılı genelinde fiyatların hep yukarı yönlü hareket etmesine neden oldu. Halen devam eden salgın etkileri kapsamında demir fiyatları yükselişini devam ettiriyor.

İnşaat Sektörü Ana Gündem Demir Fiyatları

İnşaat sektörü temsilcileri yapmış oldukları açıklamalarında demir fiyatlarında yaşanan artışı sık sık dile getiriyorlar. Maliyet artışlarının konut fiyatlarına yansıdığını ifade eden sektör temsilcileri ek fiyat artışlarının satışlara olumsuz etkisi olduğunu ifade ediyorlar. bu durumda sektörün bir bütün halinde zor bir süreç yaşayabileceğini ifade eden inşaat firmaları temsilcileri, sektördeki her kesimin elini taşın altına koyması gerektiğini ifade ediyorlar.

1 TON İNŞAAT DEMİRİ FİYATLARINDA SON DURUM

İnşaat demiri fiyatlarında son durum illere göre yukarıda yer alan tabloda ki gibi. Söz konusu fiyatlar ortama değerler olup illere göre, yapılan anlaşmalara göre, nakliye ve diğer ek hizmetlere göre değişmektedir.

Emlak365.com