Zigana Tüneli Projesinin Yüzde 74'lük Bölümü Tamamlandı!

Türkiye'nin en önemli ulaşım projeleri arasında yer alan Zigana Tüneli projesinde çalışmalar tüm hızı ile devam ederken projenin yüzde 74'lük bölümünün tamamlandığı ilan edildi.
Zigana Tüneli Projesinin Yüzde 74'lük Bölümü Tamamlandı!

Türkiye'nin en önemli ulaşım projeleri arasında yer alan Zigana Tüneli projesinde çalışmalar tüm hızı ile devam ederken projenin yüzde 74'lük bölümünün tamamlandığı ilan edildi. Detaylar haberimizde...

Avrupa'nın en uzun tüneli olarak tasarlanan Zigana Tüneli projesinde çalışmalar hızlandı.



ZORLU KIŞ MEVSİMİNDE ULAŞIM SORUNU ÇÖZÜLECEK!



Projenin devreye girmesi ile beraber bölgede son derece çetin geçen zorlu kış mevsiminde de ulaşım sıkıntısı geride kalacak.



Konu hakkında açıklama yapan Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek, "Çalışmalar 24 saat devam etmekte. Bölge ve Gümüşhane için çok önemli bir proje olan Zigana Geçidi projesinin yüzde 74'ü tamamlanmış durumda. Bu projeyi ilimize kazandıran başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere, Ulaştırma Bakanlığımıza, Karayolları Genel Müdürlüğümüze ve yüklenici firma yetkililerine teşekkürlerimi sunuyorum" diyerek projenin tamamlanma oranının yüzde 74 seviyesine ulaştığını söyledi.



GÜMÜŞHANE - TRABZON ARASI ULAŞIM SÜRESİ 40 DAKİKAYA DÜŞECEK!



Proje özellikle de yolculuğunda bu istikameti kullanan kişiler tarafından yakından takip ediliyor. Projenin tamamlanması ile beraber Trabzon Gümüşhane arasındaki mesafe yaklaşık 40 dakikaya indirilirken vatandaş hem zamandan hem de yakıttan tasarruf edecek. Ekonomiye büyük katkı sağlayacak olan projenin en kısa sürede tamamlanması için çalışmalar korana virüs salgını nedeni ile alınan önlemler kapsamında devam ediyor.



Emlak365.com