Ziraat Bankası 27 Bin Liradan Başlayan Fiyatlarla Yeni Bankadan Satılık Ucuz Daire İlanları Yayımladı!

Bankalardan satılık gayrimenkuller ucuz fiyatlar ile büyük ilgi görmeye devam ederken Ziraat Bankası ilanlarını güncelledi.
Ziraat Bankası 27 Bin Liradan Başlayan Fiyatlarla Yeni Bankadan Satılık Ucuz Daire İlanları Yayımladı!

Bankalardan satılık gayrimenkuller ucuz fiyatlar ile büyük ilgi görmeye devam ederken Ziraat Bankası ilanlarını güncelledi. Yapılan güncelleme ile Ziraat Bankası'ndan satılık gayrimenkuller listesine çok sayıda konut eklendi. Ziraat Bankası satılık daire ilanlarını güncellerken İstanbul, Ankara, İzmir, Konya, Sivas, Samsun, Konya ve Manisa gibi çok sayıda il için yeni ilanlar listeye sadece 27 bin liradan başlayan fiyatlarla eklendi. Bankadan satılık daire almak isteyenler için yeni ilanlar haberimizde...

Ucuz kredi kampanyası ile büyük yankı uyandıran Ziraat Bankası Ağustos ayı itibari ile bu kampanyayı sonlandırmıştı.



Banka son yapmış olduğu güncelleme ile ise satışa sunduğu konut ilanlarını yeniledi ve sadece 27 bin liradan başlayan fiyatlarla ev sahibi olma imkanı sundu.



ZİRAAT BANKASI SATILIK GAYRİMENKUL İLANLARI GÜNCELLENDİ!



Ziraat Bankası tarafından satışa sunulan taşınmaz ihale ilanları güncellendi.



Yapılan güncelleme ile Ziraaz Bankası internet sitesi üzerinden Türkiye'nin farklı illerinde yer alan toplam 667 konut satışa sunulurken satılık işyeri ilanı 499 adet, satılık arsa ilanı 1029 adet ve özellikli gayrimenkul satış ilanı verilen taşınmaz sayısı ise 20 adet olarak belirtildi.



Ziraat Bankası 27 Bin Liradan Başlayan Fiyatlarla Yeni Bankadan Satılık Ucuz Daire İlanları Yayımladı!



Verilen ilanlarda en düşük satılık darie fiyatı Mardin'in Kızıltepe ilçesine bağlı olan 27 bin liralık daire ile Bitlis'in Merkez ilçesine bağlı olan 77 metrekarelik taşınmaz için verilen 30 bin liralık ilanlar oldu. Ankara, İstanbul ve İzmir başta olmak üzere çok sayıda daire, müstaik ev, bağ evi, bahçe, arsa, işyeri ve tarla Ziraat Bankası internet sitesi üzerinden satışa sunuldu.



ZİRAAT BANKASI KONUT SATIŞ İHALESİ İÇİN TEKLİF NASIL VERİLİR?



Ziraat Bankası satılık gayrimenkul ilanları için teklif vermek isteyen kişi ve kurumların en yakın Ziraat Bankası şubesine başvuruda bulunarak satışa sunulan konutun muhammen bedelinin yüzde 6'sı oranında teminat tutarını bankaya yatırması ve Ziraat Bankası şube yetkilisi tarafından kendisine sunulan Gayrimenkul Satış Şartnamesi için her sayfaya imza atması gerekmektedir.



ZİRAAT BANKASI SATILIK GAYRİMENKUL İHALESİ TEKLİFİ İÇİN İSTENEN BAŞVURU EVRAKLARI NELERDİR?



İhaleye teklif vermek için başvuru yapmak isteyen kişilerden satışa sunulan taşınmazın muhammen bedelinin yüzde 6'sı tutarındaki paranın yanı sıra Gerçek kişiler için kimlk fotokopisi, Tüzel kişiler için ise Ticaret Sicil Memurluğundan alınmış gayrimenkul iktisap etme yetkisi olduğunu gösterir ana sözleşme/Ticaret Sicil Tasdiknamesi, şirketi temsile yetkili kişi/kişilerin kim olduğunu gösteren temsil belgesi ve temsile yetkili şahısların noterde düzenlenmiş imza sirküleri talep edilmektedir.



Ziraat Bankası 27 Bin Liradan Başlayan Fiyatlarla Yeni Bankadan Satılık Ucuz Daire İlanları Yayımladı!



ZİRAAT BANKASI SATILIK KONUT İLANLARI İÇİN TEKLİF NEREDEN, NASIL VERİLİR?



Ziraat Bankası e satış internet sitesi üzerinden konut satış ilanları verilmekte olup teklifler de burada yer alan ilanlar üzerinden kabul edilmektedir.



Yukarıda yer alan evraklar ile yapılan başvurunun onaylanmasından sonra başvuru yapan kişinin cep telefonu numarasına e ihale kullanıcı adı ve şifresi gönderilmekte olup sisteme girişler bu bilgiler üzerinden yapılmaktadır.



Ziraat Bankası kullanıcı adı vatandaş için kimlik numarası şirketler ve tüzel kişilikler için ise vergi numarası olarak kullanılmaktadır.



KONUT ALMAYA HAK KAZANANLARA ZİRAAT BANKASI KONUT KREDİSİ DESTEĞİ DE SAĞLIYOR!



Satışa sunulan konutlar için satın alma hakkı elde eden kişilere Ziraat Bankası konut kredisi desteği de sağlıyor. Bu konutlar için fiyatlarını belirlemek amacı ile banka tarafından ekspertiz işlemi yapıldığı için konut kredisi çekmek isteyen kişilerden bir daha konut kredisi ekspertiz ücreti alınmıyor.



Konutun satış bedelinin yüzde 25 oranındaki tutarı peşin olarak tahsil edilirken kalan miktar ise konut kredisi kullanılarak ödenebiliyor.



Bu satışlarda Ziraat Bankası KDV mükellefi olmadığı için KDV ödemesi yapılmamaktadır.



Emlak365.com