Ziraat Bankası 35 Bin TL'ye 2. El Araba, KDV'siz 89 Bin 250 TL'ye Apartman Dairesi Satıyor

Ziraat Bankası 2020 yılsonu ve 2021 yılı başına ilişkin satılık banka gayrimenkullerini ilan etti.
Ziraat Bankası 35 Bin TL'ye 2. El Araba, KDV'siz 89 Bin 250 TL'ye Apartman Dairesi Satıyor

Ziraat Bankası 2020 yılsonu ve 2021 yılı başına ilişkin satılık banka gayrimenkullerini ilan etti. Bankanın satışa çıkardığı araçlar 35 bin TL'den, apartman daireleri ise 89 bin TL'den başlıyor. Bankadan ev alımlarında KDV uygulanmıyor.

Emlak365.com - Ziraat Bankası'nın yeni dönem banka gayrimenkul satışları başladı. Banka kendisine ait olan ve Türkiye geneli hemen hemen her il ile çok sayıda ilçede bulunan gayrimenkullerini ihale ile satacak. Bankanın resmi sitesi üzerinden ilan edilen duyurularla satılan banka gayrimenkullerinde yılsonunda çok sayıda gayrimenkulün satışının yapılacağı açıklandı.

ZİRAAT BANKASI GAYRİMENKULLERİNİ SATIYOR

Ziraat Bankası'nın düzenli olarak yayımladığı satış listelerinde çok sayıda türde taşınmaz için ilan bulunuyor. Banka ev alacaklar için müstakil ev, bahçeli ev, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler, çok katlı bahçeli evler hatta bina satışları yaıyor. Bankanın satış listesinde yer alan yatırım amaçlı gayrimenkuller arasında ise arsa, arazi, tarla, işyeri, dükkan, mağaza gibi gayrimenkullerden oluşuyor. Bankanın diğer satışları ise araç kategorisinden yapılıyor. Bankanın güncel ilanlarında ticari ve binek araç satış ilanları bulunuyor.

ARAÇ ALACAKLAR İÇİN GÜNCEL SATIŞ LİSTESİNİN TAMAMI

İkinci el araç satışı yapacağını ilan eden Ziraat Bankası 4 farklı araç satışı yapacağını duyurdu. Bu araçlarının 3 tanesinin minibüs olduğunu açıklayan banka diğer aracın binek otomobil olduğunu ilan etti. Araba satışlarında fiyatlar 35.000 TL'den başlıyor.

ZİRAAT BANKASI'NIN DAİRE SATIŞ LİSTENİN BİR BÖLÜMÜ

Ziraat Bankası'nın daire satış listesinde onlarca duyuru bulunuyor. Banka duyuruları il il hatta ilçe ilçe listelemiş durumda. Emlak365.com olarak bizlerde güncel ilanlar arasında yer alan en düşük muhammen bedel ile satışa çıkarılan bazı konutların listesini paylaşıyoruz.

KDV, KREDİ TAHSİS ÜCRETİ, EKSPERTİZ ÜCRETİ MASRAFI YOK

Ziraat Bankası'nın konut satışlarında vatandaşlar KDV ödemesi yapmıyorlar. Ayrıca bankanın sattığı evleri, Ziraat Bankası kredisiyle alacaklar için diğer kredi masrafları da bulunmuyor. Ziraat Bankası bu masraflara dair açıklamasında "Bankamız tarafından satışa çıkarılan gayrimenkuller için Bankamızda ku​llandırılan konut kredilerinde tahsis ücreti alınmamaktadır ve ekspertiz ücretinden muaftır. Bankamız KDV mükellefi olmadığı için Bankamız gayrimenkul satışlarında K​DV yoktur. ​​​" bilgisini verdi.

ZİRAAT BANKASI'NDAN APARTMAN DAİRESİ VE ARABA NASIL ALINIR?

Vatandaşlar Ziraat Bankası'nın gayrimenkul satış ilanlarından güncel duyurulara ulaşabilirler. Buradan kendilerine uygun ev veya araba bulan vatandaşlar daha sonra Ziraat Bankası'nın şubelerinden yada internet bankacılığı üzerinden ihale başvurularını yapabilirler.