1 Mayıs 2020 İçin 3 Günlük Sokağa Çıkma Yasağı Geliyor!

Korana virüs salgını nedeni ile hafta sonu sokağa çıkma yasağı uygulanmasına karar verilmişti. Salgın nedeni ile bu sene Perşembe gününe gelen 23 Nisan ve 24 Nisan günleri de sokağa çıkma yasağı ilan edilerek 4 günlük sokağa çıkma yasağı kararı açıklanmıştı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan insanların birbirleri ile temaslarını engellemek adına 1 Mayıs kutlamaları için de benzer bir sokağa çıkma yasağı kararı açıklanması bekleniyor. Cuma gününe denk gelen 1 Mayıs 2020 kutlamaları olacak mı, so
1 Mayıs 2020 İçin 3 Günlük Sokağa Çıkma Yasağı Geliyor!

Korana virüs salgını nedeni ile hafta sonu sokağa çıkma yasağı uygulanmasına karar verilmişti. Salgın nedeni ile bu sene Perşembe gününe gelen 23 Nisan ve 24 Nisan günleri de sokağa çıkma yasağı ilan edilerek 4 günlük sokağa çıkma yasağı kararı açıklanmıştı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan insanların birbirleri ile temaslarını engellemek adına 1 Mayıs kutlamaları için de benzer bir sokağa çıkma yasağı kararı açıklanması bekleniyor. Cuma gününe denk gelen 1 Mayıs 2020 kutlamaları olacak mı, sokağa çıkma yasağı ilan edilecek mi?

AK Parti Merkezi Yönetim Kurulu toplantısı video konferans yöntemi ile gerçekleşti.



Toplantıda korana virüs nedeni ile alınan önlemler masaya yatırılırken 1 Mayıs 2020 Cuma günü içinde sokağa çıkma yasağı konusu gündeme geldi.



BU SENE 1 MAYIS KUTLANACAK MI, SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI İLAN EDİLECEK Mİ?



1 Mayıs günü işçi sendikaları tarafından kutlama programları düzenlendiği için insanların birbirleri ile olan temaslarını sınırlandırmak üzere sokağa çıkma yasağı ilan edileceği bekleniyordu.



Konu dün yapılan AK Parti MYK toplantısı gündemine de geldi. 1 Mayıs gününün bu sene Cuma gününe denk gelmesi, Cumartesi ve Pazar günü de zaten sokağa çıkma uygulaması olması nedeni ile 1 Mayıs Cuma, 2 Mayıs Cumartesi ve 4 Mayıs Pazar günü sokağa çıkma yasağı yapılması konusunda fikir birliğine varıldığı iddia edildi.



Yapılan görüşmelerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başta İçişleri Bakanı Süleyman Soylu olmak üzere tüm kurmaylarına en az Ramazan Bayramına kadar tüm tedbirleri sıkı tutmalarıve yine şehir hastaneleri içinde inşaatların ivedilikle tamamlanması için çalışmaların hızlandırılması talimatı verildiği açıklandı.



Emlak365.com