10 Milyon Euro Tartışması Büyüyor! Veyis Ateş İle Sezgin Baran Korkmaz Canlı Yayında Karşı Karşıya Geldi!

Gazeteci Veyis Ateş'in iş adamı Sezgin baran Korkmaz'dan 10 Milyon Euro istediği iddiaları büyük yankı uyandırmıştı. Halk TV'de İsmail Saymaz'ın programına katılan Veyis Ateş açıklamalarda bulunurken Sezgin Baran Korkmaz programa telefon ile bağlanarak iddiasını ispatlayabileceğini ifade etti.
10 Milyon Euro Tartışması Büyüyor! Veyis Ateş İle Sezgin Baran Korkmaz Canlı Yayında Karşı Karşıya Geldi!

Türkiye'de bir süredir gündem olan Veyis Ateş'in Sezgin baran Korkmaz'dan 10 mkilyon euro istediği iddiasında önemli bir gelişme yaşandı. Halk TV'de İsmail Saymaz'ın konuğu olan Veyis Ateş iddialara yanıt verdi. 10 milyon euro iddialarının asılsız olduğunu söyleyen Veyis Ateş, “Diyelim ben böyle bir para istedim ve aldım. Bu kadar para nasıl saklanır? Nereye koyabilirim? Ben böyle bir para istemedim. Madem benim telefon görüşmem var hani nerede?” dedi.

DAHA LÜKS OTELLERE DE GİTTİM

Açıklamalarını sürdüren Veyis Ateş, “Temmuz 2020'de Paramount Otel'e davetli olarak gittim. O sırada zaten Bodrum'daydım. Arkadaşımın teknesindeydim. İstanbul'a döndükten sonra bir fotoğraf paylaştım. O tekne bana ait değil. Otele de beni Cihan Eksioğlu davet etti. Gittim ve para ödemedim. Davetli olarak gittiğiniz yerd epara ödemezsiniz. Ben böyle otellere sürekli davetli olarak gitmişliğim vardır. Hatta daha da lüks otellere gittik.” ifadelerini kullandı.

10 MİLYON EURO KONUSU ARAMIZDA HİÇ GEÇMEDİ

Sezgin Baran Korkmaz ile tanışmasını anlatan Veyis Ateş, “Otelde kaldığım sırada Sezgin Baran Korkmaz geldi ve benimle tanışmak istedi. Daha sonra da bir balıkçının kapısının önünde karşılaşıp selamlaştık. 10 milyon euro konusu aramızda hiç geçmedi.” şeklinde konuştu.

SEZGİN BARAN KORKMAZ CANLI YAYINA KATILARAK VEYİS ATEŞ'İ YALANLADI

Programa canlı olarak katılan Sezgin Baran Korkmaz ise Veyis Ateş'i yalanlayarak, “Veyis Ateş benimle avukatım üzerinden iletişim kurmaya çalıştı. Beni aradı ve belli lobilerle görüştüğünü söyleyerek 10 milyon euro istedi. İnsanlar gözaltındayken, arkadaşlarım gözaltındayken sen benimle bu pazarlığı yaptın. Veyis Bey bu konuşmayı yapmadığını söylüyorsa ilk uçakla Türkiye'ye gelmeye namus sözü veriyorum. Bana bir gazeteci söyleyin görüşmenin ses kaydını dinleteyim.” dedi.