2021 Üniversite Kayıt ve Elektronik Kayıt Tarihleri! Başvuru Evrakları

ÖSYM Başkanı Halis Aygün YKS tercih sonuçlarının açıklanmasının ardından üniversite kayıt tarihlerine dair açıklamada bulundu.
2021 Üniversite Kayıt ve Elektronik Kayıt Tarihleri! Başvuru Evrakları

ÖSYM Başkanlığı yayımladığı bir duyuru ile 2021 yılı YKS tercih sonuçlarının belli olduğunu ilan etti. YKS tercih sonuçlarının ardından ise Üniversite kayıt tarihlerine dair açıklama geldi. İşte 2021 yılı üniversite kayıt tarihleri.

2021 ÜNİVERSİTE KAYIT TARİHLERİ AÇIKLANDI

ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün kişisel sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşımda bulundu. Halis Aygün paylaşımında üniversiteyi kazanan öğrenciler için "Ülkemizin yarınları olan değerli gençlerimiz, üniversite hayatına attığınız bu ilk adımda sizleri yürekten tebrik ediyor, üniversite hayatınızda başarılar diliyorum. Tercihlerine yerleşemeyen gençlerimiz de eminim ki isteklerine azim ve gayretleriyle mutlaka ulaşacaklardır." ifadelerini kullandı.

YKS tercih sonuçlarının açıklanmasının ardından ise kazanan adaylar için en merak edilen soru kayıt işlemlerinin ne zaman yapılacağı. İşte ilan edilen o tarihler.

Adaylar elektronik kayıt işlemlerini 4 Eylül tarihinden 8 Eylül tarihine kadar yapacaklar.

Üniversite kayıtları için ilan edilen tarihler ise 6 Eylül ile 10 Eylül 2021 arası olarak duyuruldu.

Adayların kayıt işlemlerini ilan edilen tarihler içinde tamamlamaları gerekmekte. Bu kapsamda elektronik kayıt yapan adaylar, üniversiteleri tarafından duyurulan belgelere ve tarihe göre işlem yapacaklardır.

Kayıt sürecinde adayların kazandıkları üniversitelerin web sitelerini yakından takip etmeleri gerekmekte.