2022 KPSS 1.si kim? En yüksek puanı kim aldı?

18 Eylül Pazar bugün itibari ile gerçekleşen 2022 KPSS sınavı milyonlarca adayın katılımıyla son buldu. Sınav stresini atlatan adaylar 2022 KPSS birincisini merak etti. 2022 KPSS 1.'si kim? KPSS en yüksek puanı kim aldı? İşte detaylar...
2022 KPSS 1.si kim? En yüksek puanı kim aldı?

Milyonlarca kişinin katılımıyla sonlanan 2022 KPSS ikinci bir ertelemenin ardından son buldu. KPSS adayları sınavın ardından soruları tartışmaya devam ederken en çok merak edilen konular arasında KPSS 1.'si yer aldı. KPSS 1.'si merak edilirken 'en yüksek puanı kim aldı?' tartışmaları sürmeye devam ediyor. Peki 2022 KPSS 1.'si kim? KPSS en yüksek puanı kim aldı? 

31 Ağustos tarihinde gerçekleşen 2022 KPSS sınav sorularının çalındığı iddiaları ile gündeme gelmiş ve bu iddialar sosyal medya platformlarında uzun süre tartışılmıştı. Bir yayınevine ait deneme kitapçığında çıkan soruların 2022 KPSS soruları ile aynı denilecek derecede benzer olması dikkat çekmiş ve bu konu ardından 'sınav soruları çalındı mı?' sorularının gelmesine neden olmuştu.

2022 KPSS en yüksek puanı kim aldı? 

Sınav sorularının çalındığı iddialarının ardından birçok kişi konuyla ilgili yorum yapmış ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bu iddialarla ilgili derin bir soruşturma başlatmıştı. Soruşturma hala devam ederken sınav ikinci bir tarihe ertelenmiş ve bu tarih 18 Eylül Pazar olarak belirlenmişti. Bugün itibariyle gerçekleşen sınavın ardından milyonlarca aday sınav sonuçlarını merakla beklemeye başladı. 

2022 KPSS 1.si kim? En yüksek puanı kim aldı?

2022 KPSS'nin gerçekleşmesinin ardından milyonlarca kişi sınav çıkışı soruları değerlendirmeye başladı. Kimileri için kolay kimileri içinse zor geçen 2022 KPSS tartışmaların odağı haline gelirken sosyal medya kullanıcıları aralarında soru cevapları ile ilgili bilgi aktarımına başladı. Sınavın 1.si oldukça merak edildi. 

2022 KPSS 1.'si kim?

2022 KPSS 1.si oldukça merak edilirken sınav çıkışı adaylar en iyiyi belirlemeye çalıştı. Kimileri için zor geçen sınava kimilerinin oldukça iyi hazırlanması rekabet boyutunun da artmasına neden olurken 2022 KPSS 1.si merak edildi. Peki 2022 KPSS birincisi kim?

ÖSYM'nin web sitesinden yakın bir zamanda açıklanacak sınav sonuçları sonrası 2022 KPSS birincisi de belli olacak. ÖSYM tarafından düzenlenen KPSS hakkında tüm bilgi ve detaylar emlak365.com web sitesinde yer alıyor olacak.