2022 KPSS en zor sorusu belli oldu! 10 kişiden 8'i bu soruyu yanlış yaptı!

İkincisi yapılan KPSS, milyonlarca kişinin katılımıyla bugün gerçekleşti. Sınavdan çıkan adaylar Twitter gibi sosyal medya platformlarında sınav sorularını tartışırken 2022 KPSS'nin en zor sorusu belli oldu. 10 kişiden 8'i bu soruyu yanlış yaptı.!
2022 KPSS en zor sorusu belli oldu! 10 kişiden 8'i bu soruyu yanlış yaptı!

Bir yayınevinin deneme kitapçığında aynı soruların yer aldığı iddiasıyla iptal edilen KPSS için ikinci tarih verilmişti. İlki 31 Ağustos'ta yapılan KPSS için verilen ikinci tarih 18 Eylül Pazar olurken bugün milyonlarca aday büyük bir sınav stresini daha geride bıraktı. Soruların çalınma iddiaları ile ilgili olay hakkında derinlemesine soruşturma talimatı veren Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ardından ÖSYM başkanı görevini bırakmıştı. 

2022 KPSS olaylı geçerken milyonlarca aday yeniden sınava hazırlık yaptı. Sınav heyecanı ve stresinin iki kere yaşayan milyonlarca aday sınav sonrası sorular hakkında konuşmaya başladı. Twitter'ın gündeminde yer alan 2022 KPSS milyonlarca adayı bir araya getirirken sınava katılım sağlayan tüm adaylar soruları konuşmaktan geri duramadı. Peki 2022 KPSS en zor sorusu hangisiydi? KPSS en zor sorusu hangisi?

2022 KPSS en kolay sorusu hangisiydi?

İkinci kere sınava katılan milyonlarca aday büyük ve uzun  bir hazırlığın ardından sınava girecekleri kurumlara gitti. Sınav çıkışı sınavla ilgili cevapları arayan yüz ifadeleri milyonlarca adayın Twitter platformunu ziyaret etmesine neden oldu. 2022 KPSS sınavında en zor sorunun hangisi olduğu merak edildi. KPSS en zor sorusu hangisi? 2022 KPSS en zor soru hangisiydi?

2022 KPSS en zor sorusu belli oldu! 10 kişiden 8'i bu soruyu yanlış yaptı!

Milyonlarca adayın hayallerindeki mesleğe ulaşabilmek için büyük bir çaba sarf ettiği KPSS 2022 bu sene de gerçekleşirken adaylar bir sınav stresini daha geride bıraktı. Sınav sorularının çalındığı iddialarıyla gündeme gelen KPSS 2022 ikinci kere gerçekleşirken 10 kişiden 8'inin yanlış yaptığı en zor soru oldukça merak edildi. Sınav çıkışı tüm detaylar konuşulurken adayların sorularla ilgili detayları merak etmesi haberlere yönelmelerini sağladı. 

KPSS en zor sorusu hangisi?

Milyonlarca adayın katılım sağladığı 2022 KPSS bu sene de sona erdi. Sınav çıkışı soruları tartışan katılımcılar soruların cevaplarını merakla beklerken 10 kişiden 8'inin zorladığı ve yanlış yaptığı o soru belli oldu. KPSS hakkında tüm detaylar, sorular, cevapları ve daha fazlası emlak365.com'da...