26 Haziran Resmi Gazete kararları duyuruldu

Resmi Gazete günlük olarak yayınlanırken kamuoyunu ilgilendiren çeşitli alanlardaki kararlar da duyurulmaya devam ediyor. Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yönetmelik ve tebliğler yayımlanırken detaylar da merak edildi.
26 Haziran Resmi Gazete kararları duyuruldu

Ülkemizde ekonomi, hukuk, politika, eğitim, sağlık gibi çeşitli alanlarda alınan kararlar Türkiye Cumhuriyeti (T.C) Resmi Gazete aracılığı ile kamuoyuna duyurulmaya devam ediyor., Resmi Gazete'de yayımlanan kararlar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasını taşırken Cumhurbaşkanı Kararları da Resmi Gazete aracılığıyla kamuoyu ile paylaşılıyor.

Resmi Gazete'de çeşitli tebliğler ve yönetmelik değişiklikleri de yer almaya devam ederken gece yarısı yayımlanan Resmi Gazete kararları da merak edildi. Son olarak Resmi Gazete’de yayımlanan 26 Haziran tarihli yönetmelikler, tebliğler ve kararlar da belli oldu.

RESMİ GAZETE'DE BUGÜN

YÜRÜTME VE İDARE BÖLÜMÜ
YÖNETMELİK

Motorlu Araçlar ve Römorkları ile Bunlar İçin Tasarlanan Aksam, Sistem ve Ayrı Teknik Ünitelerin Genel Güvenliği ve Korunmasız Karayolu Kullanıcılarının ve Yolcuların Korunması ile İlgili Tip Onayı Yönetmeliği (AB/2019/2144)’nde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik

ekran-goruntusu-2024-06-26-085830.png

TEBLİĞLER

Qnbpay Ödeme Hizmetleri A.Ş.’ye Ödeme Kuruluşu Olarak Faaliyet Göstermek Üzere Faaliyet İzni Verilmesine İlişkin Karar
SBM Elektronik Para ve Ödeme Kuruluşu A.Ş.’ye Elektronik Para Kuruluşu Olarak Faaliyet Göstermek Üzere Faaliyet İzni Verilmesine İlişkin Karar

26-haziran-resmi-gazete-kararlari-duyuruldu.webp

İLAN BÖLÜMÜ

Yargı İlânları
Artırma, Eksiltme ve İhale İlânları
Çeşitli İlânlar
T.C. Merkez Bankasınca Belirlenen Döviz Kurları ve Devlet İç Borçlanma Senetlerinin Günlük Değerleri

Söz konusu kararlar 26 Haziran tarihinde yayımlanırken kararlar günlük olarak yenileniyor.