26 ilde Narkoçelik-31 operasyonları 91 zehir taciri yakalandı

Türkiye genelinde İçişleri Bakanlığı operasyonlarına tüm hızı ile devam ederken 26 ilde Narkoçelik-31 operasyonları düzenlendi.
26 ilde Narkoçelik-31 operasyonları 91 zehir taciri yakalandı

26 ilde Narkoçelik-31 operasyonları 91 zehir taciri yakalandı - Türkiye genelinde düzenlenen yasaklı madde operasoynlarına bir yenisi daha eklendi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya resmi hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile kamuoyunu bilgilendirdi. Bakan Yerlikaya 26 il genelinde eş zamanlı olarak düzenlenen operasyonlar kapsamında 91 zehir tacirinin yakalandığını ve çok sayıda yasaklı maddeye el konulduğunu duyurdu.

26 İLDE NARKOÇELİK-31 OPERASYONLARI!

Bakan Yerlikaya yapmış olduğu açıklamasında "Jandarma Genel Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde İl Jandarma Komutanlıklarınca; 253 ekip ve 996 Jandarma personelinin katılımıyla Diyarbakır, Edirne, Elazığ, Manisa, Aksaray, Adana, Balıkesir, Bitlis, Batman, Bingöl, Malatya, Ağrı, Kırklareli, Aydın, Yalova, Afyonkarahisar, Antalya, Erzurum, Karaman, Sakarya, Rize, Kırıkkale, Muğla, İzmir, Siirt ve Ankara olmak üzere 26 ilde "NARKOÇELİK-31” operasyonları düzenlendi." diyerek operasyon düzenlenen illeri duyurdu.

opeasoyna.jpg

26 il genelinde güvenlik güçleri tarafından zehir tacirlerine yönelik olarak düzenlenen eş zamanlı operasyonlar kapsamında 1 ton 47 kg yasaklı madde ve 21 bin adet yasaklı hap ile yüksek miktarda kök kenevir ele geçirildi. Narkoçelik-31 adı verilen operasyon kapsamında 91 zehir taciri ve sokak satıcısı kıskıvrak yakalanırken bunlardan 55'i tutuklanarak cezaevine gönderildi. 9 şüpheli hakkında ise adli kontrol kararı verildi.

Genel Yayın Yönetmeni