26 ilde Siberağ-4 operasyonu 86 şüpheli yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya yapmış olduğu son dakika duyurusu ile 26 ilde Siberağ-4 operasyonlarının düzenlendiğini duyurdu. 86 şüpheli yakalandı.
26 ilde Siberağ-4 operasyonu 86 şüpheli yakalandı

Türkiye genelinde suç örgütlerine yönelik operasyonlar tüm hızı ile devam ederken İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya resmi sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu açıklama ile yeni operasyonu duyurdu. Bakan Yerlikaya yapmış olduğu duyuru ile 26 ilde Siberağ-4 operasyonu düzenlendiğini açıkladı.

SİBERAĞ-4 OPERASYONU DÜZENLENDİ!

Ali Yerlikaya tarafından yapılan açıklama ile "26 ilde “Nitelikli Hırsızlık ve Dolandırıcılık, Banka veya Kredi Kartlarını Kötüye Kullanma, Yasa Dışı Bahis ve Çevrimiçi Çocuk Müstehcenliği” suçlarına yönelik Jandarma tarafından düzenlenen “SİBERAĞ-4” operasyonlarında 86 şüpheli yakalandı" diyerek 26 ilde Siberağ-4 operasyonu düzenlendiğini duyurdu. Operasyon düzenlenen iller Afyonkarahisar, Aydın, Antalya, Kahramanmaraş, Burdur, Yozgat, Eskişehir, Mersin, Adıyaman, Kayseri, Kars, Muğla, Balıkesir, Düzce, Sakarya, Kastamonu, Zonguldak, Manisa, İstanbul, Aydın, Tekirdağ, Samsun, Ardahan, Erzurum, Ankara, Antalya, Tekirdağ ve Gaziantep olarak açıklandı.

ali-yerlikaya-operasyon.jpg

Düzenlenen operasyonlarda ucuz tatil, kargo ile para gönderme, bakanlık yardımı, kolay ehliyet verme vaadi gibi sahte ilanlar yayımlayarak vatandaşları dolandıran ve haksız kazanç elde eden kişiler yakalandı. İçişleri Bakanlığı tarafından 26 ilde düzenlenen operasyonlarda toplamda 86 şüpheli yakalanırken bu kişilerin hesaplarında 91 milyon 400 bin liralık şüpheli işlem hacmi bulunduğu belirtildi.

Genel Yayın Yönetmeni