28 Ekim Bankalar, PTT, Noterler, Kamu Kurumları Açık Mı? Çalışma Saatleri

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı tatili kapsamında 28 Ekim'de kurumların çoğu yarım gün çalışacaklar.
28 Ekim Bankalar, PTT, Noterler, Kamu Kurumları Açık Mı? Çalışma Saatleri

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı tatili kapsamında 28 Ekim'de kurumların çoğu yarım gün çalışacaklar. Peki 28 Ekim tarihinde hangi kurum saat kaça kadar çalışacak? PTT şubeleri, noterler, kamu kurumları, bankalar, resmi daireler kaçta iş başı yapıp kaçta mesaiyi bitirecekler? İşte 28 Ekim tarihinde kurumların çalışma saatleri.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda tüm kamu kurumları, firmalar, bankalar, noterler, PTT şubeleri tüm gün boyunca kapalı olacaklar. Ancak resmi tatil 28 Ekim tarihinde başladığı için 28 Ekim tarihinde de kamu kurumları yarım gün çalışacaklar. 28 Ekim Çarşamba günü kurumların çalışma saatlerine ilişkin detayları sizlerle paylaşıyoruz.



28 EKİM TARİHİNDE HANGİ KURUM SAAT KAÇA KADAR ÇALIŞACAK?



Cumhuriyet Bayramı'ndan bir önceki çalışma günü yarım gün olarak uygulanacak.



Tüm bakanlıklar, kamu kurumları, devlet daireleri 28 Ekim Çarşamba günü sabah saat 09.00 itibariyle mesaiye başlayacaklar. Yarım gün hizmet verecek olan kurumlar 12.30'a kadar çalışmalarını devam ettirecekler. Bu saatten sonra ise mesai yapmayacaklar. Bu kapsamda 09.00'da başlayacak mesai 12.30'a kadar devam edecek. Ondan sonraki saatlerde ise devlet kurumları kapalı olacak.



Bankalar, PTT Şubeleri, Noterler



Devlet kurumlarının yanı sıra PTT şubeleri, noterlerde 28 Ekim'de yarım gün çalışacaklar.



Kamu bankaları olan Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank ile tüm özel bankalar 28 Ekim tarihinde devlet kurumları gibi saat 09.00'da mesaiye başlayacaklar. Yarım gün çalışacak olan bankalar 12.30'da mesaiyi sonlandıracaklar.



Bu kapsamda bankalar, noterler, PTT şubeleri, devlet daireleri 28 Ekim Çarşamba 12.30'a kadar hizmet verecekler. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda ise kapalı olacaklar.



Emlak365.com