4 ilde Kuyu-15 operasyonları 30 şüpheli yakalandı

İçişleri Bakanlığı güne yine yeni operasyon ile başladı. Bakan Yerlikaya 4 ilde eşzamanlı olarak düzenlenen operasyonda 30 şüpheli yakalandı.
4 ilde Kuyu-15 operasyonları 30 şüpheli yakalandı

Türkiye genelinde İçişleri Bakanlığı tarafından yürütülen operasyonlar tüm hızı ile devam ederken bu operasyonlara bir yenisi daha eklendi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya tarafından yapılan son dakika açıklaması ile 4 ilde düzenlenen Kuyu-15 operasyonları açıklandı. Düzenlenen operasyonlar sonucunda 30 şüpheli yakalandı.

KUYU-15 OPERASYONU 30 ŞÜPHELİ YAKALANDI!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya yapmış olduğu açıklamasında Kırklareli merkezli olarak 4 ilde düzenlen operasyonlar kapsamında 2 ayrı suç örgütüne yönelik baskınlar yapıldığını duyurdu. Düzenlenen operasyonlarda suç örgütünün elebaşlaranın da aralarında yer aldığı 30 şüpheli yakalandı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya yapmış olduğu açıklamasında "Aziz Milletimizin Bilmesini İsterim ki; Suçta kibirlenenler, halkımızın huzurunu kaçıranlar, organize suç örgütleri ve çeteler kazdıkları kuyulara düşecekler" diyerek suç örgütlerine yönelik operasyonların süreceğini ifade etti.

Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığı tarafından koordine edilen operasyonlarda 30 şüpheli yakalanırken ayrıca 8 adet ruhsatsız silah, 2 adet yine ruhsatsız olan tüfek ve çok sayıda fişeğin ele geçirildiği belirtildi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya suç örgütlerine ve suçlulara karşı operasyonların devam edeceğini belirterek operasyonlara katılan güvenlik mensuplarına teşekkürlerini sundu...

Genel Yayın Yönetmeni