4000 TL'lik Telefon 1000 TL'ye Düştü! Unutulan Eşyalar Satışa Çıkarıldı

Havalimanında unutulan eşyaların satışı için açık artırma düzenlendi. Açık artırma ile 4000 TL'lik telefon 1000 TL'ye 350 TL'lik ayakkabı 100 TL'ye satıldı.
4000 TL'lik Telefon 1000 TL'ye Düştü! Unutulan Eşyalar Satışa Çıkarıldı

Milyonlarca yolcunun kullandığı havalimanlarına unutulan eşyalar vatandaşlar için ucuz alışveriş fırsatı sunuyor. Uzun bir süre alınmayan eşyaların satışı için düzenlenen açık artırmalar büyük ilgi görürken fırsatlardan yararlanan vatandaşlar yakaladıkları indirimleri aktardılar.

HAVALİMANINDA UNUTULAN EŞYALAR SATIŞA ÇIKARILDI

Havalimanını kullanan yolcuların unuttuğu eşyalar 6 ay bekletiliyor. 6 ay sonunda alınmayan eşyalar için ise sürenin tamamlanmasıyla birlikte ihale düzenleniyor. Binlerce valiz eşyanın unutulduğu havalimanında eşyaların toplu satışı yapıldı. Satışı kazanan firma daha sonra bu ürünleri kendi dükkanında vatandaşlara sundu. İstanbul ili Fatih İlçesi Cerrahpaşa Mahallesi’ndeki bir dükkanda gerçekleştirilen satışlarda çok sayıda eşya bulunuyor. Dükkanda elektronik cihazlardan, tabletlere, cep telefonlarına, tabletlere, saatlere parfümlere, güneş gözlüklerine çok sayıda eşya indirimli fiyatlar üzerinden satılıyor. Satışların başlamasının ardından ise vatandaşlar dükkana çok büyük ilgi gösterdiler.

Firma sahibi Lokman Şat'da yapmış olduğu açıklamasında ihale ile toplu halde aldıkları valizlerin çok büyük kısmını açmadıklarını ifade etti. Şat ürünleri piyasanın çok altında fiyatlarla satışa çıkardıklarını ifade ettiği konuşmasında bazı ürünler hakkında da bilgi verdi.

Şat bazı ürünlere dair yaptığı fiyat kıyaslamasında "Örneğin dışarıda piyasa değeri 4 bin liralık bir telefonu bin liraya satıyoruz. Kazandığımız ihalede çok sayıda elektronik ürün var. Bunların hepsini değerlendireceğiz ancak toptan satışımız olmayacak. Her müşteri sadece bir tane alabilecek" ifadelerini kullandı.

Şar konuşmasında ayrıca şehir dışından gelenlerin de olduğunu ayrıca bazı ürünlerin internet üzerinde de satıldığını duyurdu.