50 Dönüm Arazi Aldı! Acun Ilıcalı Survivor Çekimlerini Türkiye’de Yapacak

Televizyon dünyasının en başarılı isimlerinden birisi olan Acun Ilıcalı, kendi kanalında ve dijital yayın platformu üzerinden çok sayıda programa imza atıyor.
50 Dönüm Arazi Aldı! Acun Ilıcalı Survivor Çekimlerini Türkiye’de Yapacak

Televizyon dünyasının en başarılı isimlerinden birisi olan Acun Ilıcalı, kendi kanalında ve dijital yayın platformu üzerinden çok sayıda programa imza atıyor. Yurtdışında da önemli televizyon programlarının yöneticiliğini yapan Acun Ilıcalı, bu alanda yeni bir girişime imza atmaya hazırlanıyor.

ACUN ILICALI 50 DÖNÜM ARAZİ ALDI

Acun Ilıcalı'nın arazi alımı yaptığı şehrin Düzce olduğu öğrenildi. Ünlü televizyoncunun Düzce'nin Gölormanı köyünde 50 dönüm araziye sahip çiftliğin yeni sahibi olduğu konuşuluyor. Taç Tarım'a ait 50 dönümlük tarım arazisinin Acun Ilıcalı tarafından satın alındığına ilişkin iddialar ise bölge sakinlerini heyecanlandırmış durumda. Arazinin kullanımına ilişkin ortaya atılan iddialarda ise bazı televizyon programları için burada bir plato kurulacağı ilk sırada yer aldı.

TV8 kanalı ve dijital yayın alanı Exxen'de yer alan ve oldukça konuşulan Survivor için burada bir plato oluşturulacağı ise en çok konuşulan iddiaların başında geliyor. Dominik'te çekilen programın tasarruf kapsamında Türkiye'ye taşınması planlanıyor. Survivor'ın kalabalık bir yapım ekibi ve yarışmacı grubuna sahip olması yüksek maliyetlerin masaya yatırılmasına neden olduğu gelen iddiaların başında. Bu kapsamda bu çiftlik arazisinde Acun Ilıcalı'nın bu programın formatına uygun bir plato kuracağı konuşuluyor.

Düzce'deki 50 dönümlük çiftlik arazisi satışı ile ilgili henüz Acun Ilıcalı'dan henüz açıklama gelmezken bölgede ki yerel haber kaynakları arazinin satışına ilişkin haberleri paylaştılar.

Emlak365.com