500 Dolara Cennetten Tapulu Arsa Satışı!

Adana'da eşine zor rastlanır bir dolandırıcılık olayı yaşandı. Cennetten tapulu arsa satışı vaadinde bulunan dolandırıcıların vatandaşlardan 500 dolar talep ettikleri ortaya çıktı.
500 Dolara Cennetten Tapulu Arsa Satışı!

Adana'da ortaya çıkarılan dolandırıcılık girişimi büyük yankı uyandırdı. Emekli olan ve kanser hastalığı ile mücadele eden 75 yaşındaki kadın eşi ile beraber parka gezmeye gitti.

Bu sırada yaşlı kadının yanına 2'si yabancı olmak üzere 4 kişi geldi. Biraz sohbet etmek istediklerini belirten kişiler yaşlı kadına 500 dolara cennetten arsa satışı yaptıklarını söyledi. Bu arsaların kendilerine ödül olarak geldiğini belirten kişiler düzenlenen toplantılara katılmalarını ve 100 lira bağış yapmalarını istedi.

SİZE DEVAMLI PARA AKACAK DİYEREK TAPU KARŞILIĞI CENNETTEN ARSA SATACAKLARINI SÖYLEDİ!

Yaşlı kadını ikna etmeye çalışan dolandırıcılar 500 dolarlık arsa karşılığında devamlı para alacaklarını söyleyerek yaşlı kadına broşür vermek istedi. Bu broşürleri dağıtarak daha fazla kişiye ulaşmalarını sağlamaları halinde daha fazla para kazanabileceklerini iddia etti. Yaşlı kadın bunun üzerine tepki göstererek "siz yanlış kişiye çattınız, dayak yemeden hemen buradan gidin" diyerek dolandırıcı olduğunu anladığı kişiyi uzaklaştırdı.

4 KİŞİDEN PARA ALMIŞLAR!

Yaşlı kadın biraz sonra parktan eşi ile yürüyerek çıkarken bu kez aynı grubu metro girişinde gördü. Metro girişinde kalabalık bir grup ile konuşan dolandırıcıların farklı kişilerden para aldığını belirten yaşlı kadın dolandırıcıların kendisini görünce olay yerinden hızla uzaklaştığını söyledi.

Polise gidip şikayetçi olmadığı için pişman olduğunu belirten 75 yaşındaki kadın dolandırıcılara karşı herkesi uyardı. Cennetten tapulu arsa vaadi ile yapılan dolandırıcılık kısa sürede büyük yankı uyandırırken yaşanan olay akıllara Şener Şen'in rol aldığı komedi filmini getirdi.