67 Yaşındaki Komşusunu Darp Eden Ünlü Sanatçı Halil Sezai Hakkında Nöbetçi Hakimlikten Karar Çıktı!

67 yaşındaki komşusunu darp eden ve tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edilen ünlü sanatçı Halil Sezai hakkında karar verildi.
67 Yaşındaki Komşusunu Darp Eden Ünlü Sanatçı Halil Sezai Hakkında Nöbetçi Hakimlikten Karar Çıktı!

67 yaşındaki komşusunu darp eden ve tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edilen ünlü sanatçı Halil Sezai hakkında karar verildi. Nöbetçi hakimliğin verdiği karara göre Halil Sezai tutuklandı.

Türkiye'de gündeme komşusunu darp ettiği görüntülerle gelen Halil Sezai akşam saatlerinde yürütülen soruşturma gereği savcılık tarafından tutuklanması talebiyle mahkemeye sevk edildi. Savcılık Halil Sezai hakkında silahla kasten yaralama ve silahla tehdit suçlarından dolayı tutuklanma talep etti.



NÖBETÇİ HAKİMLİK TUTUKLAMA KARARI VERDİ!



Savcılık tarafından mahkemeye sevk edilen Halil Sezai hakkında nöbetçi hakimlik tarafından karar verildi. Görüntülerle 67 yaşındaki komşusunu darp ettiği net şekilde ortaya çıkan ünlü sanatçı hakkında nöbetçi hakimlik tutuklanmasına kararını uygun buldu.



Halil Sezai'nin savcılıkta verdiği ifadeler de ortaya çıktı. Ünlü sanatçı ifadesinde, “Geçmişte komşumla defalarca oturup sohbet etmiş ve yemek yemişizdir. Bu samimiyete inanarak çekim için bu villayı kullanmaya karar verdim. İlgili şahıs ile görüşmeye giderken onun sevdiği bir çiçeği de hediye olarak götürdüm. Kendisiyle samimiyetimiz gereği odun parçasını şaka amacı ile uzattım.” dedi.



Öte yandan Halil Sezai yine savcılık ifadesinde komşusunun kendisine küfür ettiğini, tehditlerde bulunduğunu ve bunun üzerine sinirle bir kaç defa vurduğunu söyledi. “Ezan mı okuyorsun sen” sözlerinin yanlış anlaşıldığını velirten Halil Sezai, “Yüksek sesle bizi rahatsız etmek için ezan dinletiyordu. Dini değerlere bir saygısızlığım olmadı. Bu tamamen bizim taciz edilmemize yönelik bir söylemdi.” şeklinde konuştu.



Emlak365.com