71 Yaşındaki Komşusunu Öldüren Öğretmenin Savunması Yok Artık Dedirtti

Pandemi döneminde komşular arasında yaşanan tartışmalar artarken ne yazık ki şiddet olayları da aynı şekilde arttı. Bunlardan biri de Kayseri de yaşanmıştı. Husumetli olduğu komşusunu öldüren öğretmenin savunması pes dedirtti.
71 Yaşındaki Komşusunu Öldüren Öğretmenin Savunması Yok Artık Dedirtti

Kayseri'de aralarında husumet olduğu iddia edilen iki komşu arasında yan bakma nedeni ile tartışma yaşandı. 10 Mart tarihinde Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde meydana gelen olayda 71 yaşındaki O.D. ile 35 yaşındaki Coğrafya öğretmeni M.D. arasında yaşanan tartışmada kan akmıştı.

KOMŞULAR ARASINDA YAN BAKMA KAVGASINDA KAN AKTI!

Aralarında daha önce de husumet bulunduğu öğrenilen 2 komşu arasında 10 Mart tarihinde yan bakma kavgası nedeni ile yeniden tartışma yaşandı. Yaşanan tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü.

Uzun yıllardır husumetli oldukları iddia edilen iki komşu 10 Mart günü yeniden tartışmaya başladı. Yan bakma tartışması nedeni ile başlayan kavga kısa sürede büyüdü. Bu sırada Coğrafya öğretmeni olan M.D. belinden tabanca çıkararak yaşlı komşusuna ateş etti. Başına isabet eden kurşunla yaralanan yaşlı adam hayatını kaybetti.

Coğrafya öğretmeni ise polise teslim oldu. Kayseri 5'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde 'kasten adam öldürme' suçundan yargılanmaya başlanan öğretmen savunması ile duyanları şok etti. Komşusunun FETÖ'cü olduğunu iddia eden öğretmen, kendisine FETÖ tarafından kumpas kurulduğunu, bunun basit bir komşu kavgası olmadığını söyledi.

M.D. komşusunun kendisi ile uzun süredir uğraştığını, FETÖ tarafından kendisine kumpas kurulduğunu, olay günü yaşanan tartışmada kendisinin belinden çıkardığı silahı ile komşusunun ayağına ateş ettiğini ancak kurşunun komşusunun kafasına geldiğini söyledi. Mahkeme salonunda bulunan ölen kişinin akrabaları sanığın savunmasına tepki gösterdi ve FETÖ iddialarını reddetti. Duruşma ileri bir tarihi ertelenirken sanığın ise tutuklu olarak yargılanmasına devam edilmesine karar verildi.