8 Mayıs 2021 Atama Kararnamesi İle Çok Sayıda Bakanlıkta Görevden Almalar Ve Atamalar Yapıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanan 8 Miayıs 2021 tarihli Atama Kararnamesi Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kararı ile çok sayıda bakanlığın personellerinde görevden almalar ve yeni atamalar gerçekleşti.
8 Mayıs 2021 Atama Kararnamesi İle Çok Sayıda Bakanlıkta Görevden Almalar Ve Atamalar Yapıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Eroğan'ın İmzası ile Resmi Gazete'de yayımlanan Atama Kararnamesi yürürlüğe girdi. Buna göre çok sayıda bakanlığın ve kurumların üst düzey yetkilieri yeniden belirlendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kararı ile yapılan yeni atamaların yanında bazı görevden almalar da gerçekleştirildi.

ATAMA KARARLARI AÇIKLANDI!

2021/214 sayılı Atama Kararı'na göre Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü'nde Genel Müdür Yardımcısı pozisyonunda bulunan Akan Gülmez ve Ercan Demiryürek görevden alındı.

2021/215 sayılı Atama Kararı'na göre Türkiye Kömür İşletmeleri Genel Müdürlüğü'nün açık bulunan Yönetim Kurulu Üyeliği'ne Leman Çetiner atandı.

2021/216 sayılı Atama Kararı'na göre Kültür ve Turizm Bakanlığı personel Genel Müdürü Ahmet Yılmaz görevden alındı ve yerine Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Nihat Umut Döktür atandı.

2021/217 sayılı Atama Kararı'na göre Kültür ve Turizm Bakanlığı Antalya İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Acar görevden alındı.

2021/218 sayılı Atama Kararı'na göre Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı'na Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Hasan Basri Kurt atandı.

2021/219 sayılı Atama Kararı'na göre Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Stratejik Araştırmalar ve Verimlilik Genel Müdürlüğü'ne Prof. Dr. İlker Murat Ar atandı.

2021/220 sayılı Atama Kararı'na göre Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Milli Teknoloji Genel Müdürlüğü Yardımcılığı'na İlknur İnam atandı.

2021/221 sayılı Atama Kararı'na göre Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdür Yardımcılığı'na Erdal Anık atandı.

2021/222 sayılı Atama Kararı'na göre Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müfettişliğine yeterlilik sınavında başarılı olan Müfettiş yardımcısı Emine Rüveyda Hacıfazlıoğlu atandı.

2021/223 sayılı Atama Kararı'na göre Tarım ve Orman Bakanlığı Bitkisel Üretim Genel Müdürlüğüne Şeker Dairesi Başkanı Mehmet Hasdemir atandı.

METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ'NDE BÖLGE MÜDÜRLERİ DEĞİŞTİ

2021/224 sayılı Atama Kararı'na göre Meteoroloji Genel Müdürlüğü 8. Bölge Müdürü Yusuf Ulupınar, 10. Bölge Müdürü Yücel Yüce, 12. Bölge Müdürü Yalçın Ün, 13. Böge Müdürü Yaner Erdoğan görevden alındı. Meteoroloji genel Müdürlüğü 8. Bölge Müdürlüğü'ne Barış Özgün, 10. Bölge Müdürlüğü'ne Ahmet Sağlam, 12. Bölge Müdürlüğü'ne Hüseyin Arabacı, 13. Bölge Müdürlüğü'ne Ömer Faruk Kaya atandı.

2021/225 sayılı Atama Kararı'na göre Ticaret Bakanlığı Bakan Yardımcısı Gonca Işık Yılmaz Batur görevden alındı ve Bakan yardımcısı olarak Mustafa Tuzcu atandı.

2021/226 sayılı Atama Kararı'na göre Abdullah Gül Üniversitesi Rektörlüğü'ne Prof. Dr. Cengiz Yılmaz atandı.