ABD Başkanı Donald Trump'a Zehirli Paket Göndererek Öldürmeye Çalıştılar!

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump'ı öldürmek için içerisinde zehirli madde bulunan bir paket gönderildiği bildirildi.
ABD Başkanı Donald Trump'a Zehirli Paket Göndererek Öldürmeye Çalıştılar!

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump'ı öldürmek için içerisinde zehirli madde bulunan bir paket gönderildiği bildirildi. Beyaz Saray'a gönderilen zehirli paket Trump'a ulaşmadan tespit edildi.

Amerika Birleşik Devletleri Balkanı Donald Trump'a öldürme amaçlı içerisinde zehirli madde risin olan bir paket gönderildiği ABD medyasında yer aldı. Çıkan haberlere göre Beyaz Saray'a gönderilen pakette alıcı kısmında Trump'ın ismi yazılıyordu.



TRUMP'A ZEHİRLİ PAKET!



Gönderilen paketi Beyaz Saray girişinde güvenlik güçleri aldılar ve paket kontrol maksatlı iki testten geçirildi. Bu testlerin neticesinde paket içerisinde zehirli risin maddesi tespit edildi. Bunun üzerine Federal Soruşturma Bürosu (FBI) ile Trump'ın güvenliğinden sorumlu olan Gizli Servis tarafından soruşturma başlatıldı.



RESMİ AÇIKLAMA YAPILMADI!



Trump'a gönderilen zehirli paket ile alakalı olarak henüz resmi bir açıklama yapılmadı. ABD medyasının yoğun ısrarlarına rağmen Beyaz Saray sessizliğini koruyor. Zehirli paketin kim tarafından gönderildiği ise henüz belli olmadı. Soruşturma tamamlandığında detaylı bilgilendirmenin Beyaz Saray tarafından yapılması bekleniyor.



Beyaz Saray'a giden tüm postalar henüz ana yapıya ulaşmadan ana tesisin dışarısında bulunan bir bölgede tasnif ediliyorlar. Tehlikeli olmayan ve tüm testlerden geçen postalar ilgili kişilere gönderiliyor.



Emlak365.com