Acı Haber Hatay'dan Geldi! Askeri Araç Kaza Yaptı, 2 Askerimiz Şehit Oldu!

Hatay'ın Kırıkhan ilçesinden feci bir kaza haberi geldi. Askeri bir aracın fabrika duvarına çarpması sonucu 2 askerin şehit olduğu bildirildi.
Acı Haber Hatay'dan Geldi! Askeri Araç Kaza Yaptı, 2 Askerimiz Şehit Oldu!

Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde feci bir kaza meydana geldiği bildirildi. Askeri bir TIR'ın bölgede bulunan bir fabrikanın duvarına çarptığı belirtildi. Bu çarpma sonucunda ise araç içerisinde bulunan 2 askerin çok kötü bir şekilde şehit oldukları ifade edildi.

ASKERİ ARAÇ FABRİKA DUVARINA ÇARPIP ALEV ALDI

Hatay Kırıkhan'da seyir halinde olan askeri bir TIR henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı kontrolden çıkarak Çırçır fabrikasının duvarına çarptı. Kırıkhan-Reyhanlı yolunda görevde bulunan aracın fabrika duvarına neden çarptığına dair ise henüz bir bilgiye ulaşılamadı. Ancak askeri aracın direksiyon hakimiyeti kaybolduğu için bu kazanın gerçekleşmiş olabileceği tahmin ediliyor. Herhangi bri saldırı veya sobotaj ihtimalinin olmadığı askeri kaynaklar tarafından basın mensuplarına bildirildi.

Kontrolden çıkıp fabrika duvarına çarpan tırın bir anda alev aldığı bildirildi. Bunun üzerine kazanın şahidi olan çevredeki vatandaşlar hemen yetkili birimleri haberdar ettiler. Kaza ihbarı alan polis, jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri kısa bir süre içerisinde kaza mahalline intikal ettiler.

Olay yerine gelen itfaiye yanmakta olan askeri araca müdahale ederek kısa sürede yangını söndürdü. Kaza sırasında araç içerisinde bulunan iki asker itfaiye ekipleri tarafından araçtan çıkarıldılar.

2 ASKER ŞEHİT OLDU

Kaza yapan araçtan çıkarılanlar sağlık ekipleri tarafından kontrol edildiler. Ancak kaza sırasında araçta mahsur kalan ve yangının da etkisi ile araçtan çıkamayan askeri personelin şehit oldukları bildirildi.

Türk Silahlı Kuvvetleri'ni derin bir üzüntüye boğan şehit askerler hakkında detaylı bir açıklama henüz yapılmadı. Askerlerin kimlikleri ve memleketlerinin kısa bir süre içerisinde açıklanması bekleniyor.

Öte yandan polis ekiplerinin kazaya dair araştırmalarının devam ettiği ve kazanın kesin nedeninin tespit edilmesi için bir çalışmanın sürdüğü işfade edildi.